PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 498998" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü</strong></p><p></p><p>şu anda 8540 1000 saat civarında ben aldım alalı istanbuldaki şirketten 24 saat içerisinde kimi aradımsa motor hakkında hertürlü yardımı yaptılar bir dediğimi iki etmediler bir hatamdan dolayı kapıyı patlattım kaskom karşıladı adamlar madur olamayam diye başka bir motordan söküp 2 gün içinde gönderdiler sadece malatya kubota servisiyle sorumlarım oldu arka rekordan yağ damlatıyordu servisi aradım bir rekoru sıkmaya damı biz geleceğiz dediler garantili diye kortuk her şey bana dediler sıktık 2 teneke özel sanzuman yağı arazide havaya uçtu sonra elazığ servisine geçtim adam bir dediğimi iki etmiyor şu aralar bir tek viteslerde sorunum var bakalım servis gelecek rahat geçiremiyorum yoksa motor süper</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 498998, member: 8456"] [b]Ynt: Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü[/b] şu anda 8540 1000 saat civarında ben aldım alalı istanbuldaki şirketten 24 saat içerisinde kimi aradımsa motor hakkında hertürlü yardımı yaptılar bir dediğimi iki etmediler bir hatamdan dolayı kapıyı patlattım kaskom karşıladı adamlar madur olamayam diye başka bir motordan söküp 2 gün içinde gönderdiler sadece malatya kubota servisiyle sorumlarım oldu arka rekordan yağ damlatıyordu servisi aradım bir rekoru sıkmaya damı biz geleceğiz dediler garantili diye kortuk her şey bana dediler sıktık 2 teneke özel sanzuman yağı arazide havaya uçtu sonra elazığ servisine geçtim adam bir dediğimi iki etmiyor şu aralar bir tek viteslerde sorunum var bakalım servis gelecek rahat geçiremiyorum yoksa motor süper [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt