PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bengog" data-source="post: 531694" data-attributes="member: 17382"><p><strong>Ynt: Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü</strong></p><p></p><p>9540 şuana kadar bir sıkıntımız olamdı.. bu arada biz l.burgazdan aldık ama tekirdağ\hayrabolu doğucalı köyündeniz</p><p>nezaman servisi arasak hemen randevu verdiği gün geliyo şuana kadar sıkıntımız olmadı.sadece ön camı kırdık onude gelip taktılar..Geçenlerde sanayide beyaz bi fiorino önümü kesti şaşırdım baştan sonra adamlar indi arabadan motoru görmeye gelmişler sordular sıkıntı varmı fln filan.. şuana kadar sadece arka damper valfleri yağ kaçırıyo onuda düzelticekler ama az kaçırıyo.. bu motorlar özellikle çamurda çok iyi bunu belirtmek isterim ve denge merkezi de oldukça iyi nerelerden geçtim ne 2 tekere kalktı nede çamurda battım... bizim doblo3 2 kızdırma yapınca marş alıyodu -10 derecede kuboto ise bastığım gibi ateşliyo... bide şu arka camı tutan takoz çok adi camı ben kapatıyom o açılıyo gittikçe takoz ufalanıyo gelip düzelticekler.. başka herhangi bir sıkıntım yok ha bide el fireni tutmuyo ama olsun şanzuman kilidi var o el fireninden daha iyi servis çok iyi bşey olsun en kısa sürede geliyo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bengog, post: 531694, member: 17382"] [b]Ynt: Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü[/b] 9540 şuana kadar bir sıkıntımız olamdı.. bu arada biz l.burgazdan aldık ama tekirdağ\hayrabolu doğucalı köyündeniz nezaman servisi arasak hemen randevu verdiği gün geliyo şuana kadar sıkıntımız olmadı.sadece ön camı kırdık onude gelip taktılar..Geçenlerde sanayide beyaz bi fiorino önümü kesti şaşırdım baştan sonra adamlar indi arabadan motoru görmeye gelmişler sordular sıkıntı varmı fln filan.. şuana kadar sadece arka damper valfleri yağ kaçırıyo onuda düzelticekler ama az kaçırıyo.. bu motorlar özellikle çamurda çok iyi bunu belirtmek isterim ve denge merkezi de oldukça iyi nerelerden geçtim ne 2 tekere kalktı nede çamurda battım... bizim doblo3 2 kızdırma yapınca marş alıyodu -10 derecede kuboto ise bastığım gibi ateşliyo... bide şu arka camı tutan takoz çok adi camı ben kapatıyom o açılıyo gittikçe takoz ufalanıyo gelip düzelticekler.. başka herhangi bir sıkıntım yok ha bide el fireni tutmuyo ama olsun şanzuman kilidi var o el fireninden daha iyi servis çok iyi bşey olsun en kısa sürede geliyo... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota Traktör Sahipleri Şikayet - Arıza Bölümü - Memnuniyet Bölümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt