PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 581353" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI</strong></p><p></p><p>Ahmet Sunna</p><p>Claas cı olmaktan gurur duyuyordum, dun saat 5 ten bu yana utanıyorum. Ne demek istediğimi ENKA yetkilileri ve servis olan arkadaslar anlar!!!!</p><p></p><p>BeğenBeğenmekten Vazgeç · ·Gönderiyi Takip EtGönderiyi Takip Etmeyi Bırak · 4 Temmuz, 13:59, Doga, Balikesir yakınlarında.</p><p></p><p></p><p>Cem Akgün ben de aynı düşüncedeyim ne servis ne yedek parca silivridekilerin eline kalmış herkes bu fiyatlarla ve elemanlarla bu iş olmaz adam class servisi olmuş başka markaları anlatıyor enkada başaramadı bizim burda beş tane traktör alındı altı olmaz böyle giderse18 Temmuz, 00:12 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Ahmet Sunna Bator kaysım koptu enka fa dahi yok Tucana nin kayısı birak servisleri.....18 Temmuz, 00:35 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Cem Akgün silvrie bulursun18 Temmuz, 00:37 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Coşkun Karaçat ben den iste eski dost18 Temmuz, 20:31 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 2.Ahmet Sunna Haklısın Coskun abi düşünemedim18 Temmuz, 20:34 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1.Mehmet Doğrul Yaw herkes eleştiriyor ama kimse önemli parçaları aracına stok yapmıyor bizim makinacilar bu isleri bilmiyor beyler benden demesi19 Temmuz, 15:47 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Mehmet Doğrul Ben olsam sezon oncesi önemli parçalardan yanıma bir kaç adet alırım19 Temmuz, 15:47 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Irfan Aysal ben traktör aldım beyaz tarımdan arıyorum 70 km uzaklıktan yarım saat içinde geliyolar bence sorun bölgenizdeki servislerde20 Temmuz, 03:08 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Nevzat Açıkgöz arkadaşlar silivride bulamadınız parçaları yunanistanın OREŞTİADA şehrinde bulabilirsiniz edirneye 40 km mesafede....24 Temmuz, 23:35 · Düzenlendi · BeğenBeğenmekten Vazgeç.</p><p>Yorum yaz.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 581353, member: 24598"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI[/b] Ahmet Sunna Claas cı olmaktan gurur duyuyordum, dun saat 5 ten bu yana utanıyorum. Ne demek istediğimi ENKA yetkilileri ve servis olan arkadaslar anlar!!!! BeğenBeğenmekten Vazgeç · ·Gönderiyi Takip EtGönderiyi Takip Etmeyi Bırak · 4 Temmuz, 13:59, Doga, Balikesir yakınlarında. Cem Akgün ben de aynı düşüncedeyim ne servis ne yedek parca silivridekilerin eline kalmış herkes bu fiyatlarla ve elemanlarla bu iş olmaz adam class servisi olmuş başka markaları anlatıyor enkada başaramadı bizim burda beş tane traktör alındı altı olmaz böyle giderse18 Temmuz, 00:12 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Ahmet Sunna Bator kaysım koptu enka fa dahi yok Tucana nin kayısı birak servisleri.....18 Temmuz, 00:35 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Cem Akgün silvrie bulursun18 Temmuz, 00:37 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Coşkun Karaçat ben den iste eski dost18 Temmuz, 20:31 · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 2.Ahmet Sunna Haklısın Coskun abi düşünemedim18 Temmuz, 20:34 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç · 1.Mehmet Doğrul Yaw herkes eleştiriyor ama kimse önemli parçaları aracına stok yapmıyor bizim makinacilar bu isleri bilmiyor beyler benden demesi19 Temmuz, 15:47 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Mehmet Doğrul Ben olsam sezon oncesi önemli parçalardan yanıma bir kaç adet alırım19 Temmuz, 15:47 mobil ile · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Irfan Aysal ben traktör aldım beyaz tarımdan arıyorum 70 km uzaklıktan yarım saat içinde geliyolar bence sorun bölgenizdeki servislerde20 Temmuz, 03:08 · BeğenBeğenmekten Vazgeç.Nevzat Açıkgöz arkadaşlar silivride bulamadınız parçaları yunanistanın OREŞTİADA şehrinde bulabilirsiniz edirneye 40 km mesafede....24 Temmuz, 23:35 · Düzenlendi · BeğenBeğenmekten Vazgeç. Yorum yaz..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt