PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 581361" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI</strong></p><p></p><p>Yaw yerlilerdede cozulmedimi cozulmuyo benim td110nun hidrolik kollari kisa bazi aletleri taktigimda tekere degiyor fabrika bizde bi hata yok dedi aletlerde problem var dedi cikti isin icinden 40 senelik aletlerimiz defoliymus haberimiz yokmus 38 janta gore degilmis bizim aletler 10 cm uzun yapsalar olmuyo bu sefer max kaldirma kuvveti dusuyo onuda yapamiyolar yani bi kolun kisa olmasi dolayli yonden traktorun butun ayarlarini degismesi anlamina geliyo turktraktor bu sorunu cozmuyo cozmekte istemiyo cozerse butun sattigi traktorleri geri cagirip bunu duzeltecek kisacasi ben yandim siz yanmayin nh td110dan uzak durun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 581361, member: 25140"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI[/b] Yaw yerlilerdede cozulmedimi cozulmuyo benim td110nun hidrolik kollari kisa bazi aletleri taktigimda tekere degiyor fabrika bizde bi hata yok dedi aletlerde problem var dedi cikti isin icinden 40 senelik aletlerimiz defoliymus haberimiz yokmus 38 janta gore degilmis bizim aletler 10 cm uzun yapsalar olmuyo bu sefer max kaldirma kuvveti dusuyo onuda yapamiyolar yani bi kolun kisa olmasi dolayli yonden traktorun butun ayarlarini degismesi anlamina geliyo turktraktor bu sorunu cozmuyo cozmekte istemiyo cozerse butun sattigi traktorleri geri cagirip bunu duzeltecek kisacasi ben yandim siz yanmayin nh td110dan uzak durun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt