PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 581384" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI</strong></p><p></p><p>Düzeltme yapmak istiyorum. Benim demek istediğim şikayetler yazılmasın değil. Ben şikayetler ve memnuniyet açısından konu da açtım ve kaybolmasın diye de sabitledim. Bizler bir maldan ne kadar çok yararlanırsak o kadar seviniriz ve övünürüz. Fakat bir tane aksilik oldu mu o mal bizim için en kötü maldır. TEKRAR SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM !!!. Parça fiyatları dediğim gibi pahalıdır. Kimse bizlere 5 kuruşa mal vermez. Same dediğin traktörün burada fabrikası var Yahya abi. </p><p></p><p>**** En basitinden bir örnek veriyorum. </p><p></p><p>**Antalyada domates tarladan kaç paraya çıkıyor? 40 kuruşa tarladan domates çıktı. Bu domatesi tarladan toplayan toplamacı üzerine 20 kuruş koyarak Antalyadaki halciye satıyor. Halciye 60 kuruşa gelen domates İstanbul haline gelene kadar oluyor 1.5 TL. Halden 1.5 tl ye çıkan domates bizim sofralarımıza 2.5 tl ye geliyor. Yani 40 kuruşluk domates bize geliyor 2.5 tl ye. Bu 2.1 tl nereye gidiyor????. Ama gidin Antalya pazzrına domates 60 kuruş. </p><p></p><p></p><p>*** İşte yedek parçalarda, traktörlerde de durum bu şekilde. Olayı umarım kavratabilmişimdir. Ha burada bölgedeki servis- yedek parça- bayii ikilisi çok önemli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 581384, member: 919"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI[/b] Düzeltme yapmak istiyorum. Benim demek istediğim şikayetler yazılmasın değil. Ben şikayetler ve memnuniyet açısından konu da açtım ve kaybolmasın diye de sabitledim. Bizler bir maldan ne kadar çok yararlanırsak o kadar seviniriz ve övünürüz. Fakat bir tane aksilik oldu mu o mal bizim için en kötü maldır. TEKRAR SÖYLÜYORUM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM !!!. Parça fiyatları dediğim gibi pahalıdır. Kimse bizlere 5 kuruşa mal vermez. Same dediğin traktörün burada fabrikası var Yahya abi. **** En basitinden bir örnek veriyorum. **Antalyada domates tarladan kaç paraya çıkıyor? 40 kuruşa tarladan domates çıktı. Bu domatesi tarladan toplayan toplamacı üzerine 20 kuruş koyarak Antalyadaki halciye satıyor. Halciye 60 kuruşa gelen domates İstanbul haline gelene kadar oluyor 1.5 TL. Halden 1.5 tl ye çıkan domates bizim sofralarımıza 2.5 tl ye geliyor. Yani 40 kuruşluk domates bize geliyor 2.5 tl ye. Bu 2.1 tl nereye gidiyor????. Ama gidin Antalya pazzrına domates 60 kuruş. *** İşte yedek parçalarda, traktörlerde de durum bu şekilde. Olayı umarım kavratabilmişimdir. Ha burada bölgedeki servis- yedek parça- bayii ikilisi çok önemli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt