PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 584146" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI</strong></p><p></p><p>her traktörün parçaya ihtiyacı olur .. yahya abinin traktörü 1 yılda 1400 saat yapmış ful tüm fonksiyonlarınıda kullanıyor.. jd si 3 yaşında zannedersem 1700saat civarında dır traktörü yatıyor sürekli mahkemelerde yahya abi kaç defa hidrolik problemi yaşadı .. onunda orta kolu kırıldı mesela .. oda ital ondada sorun yaşadı çalışan malda illaki ufak tefek arızalar olur.. önemli olan firmanın malının arkasında durması .. şu ana kadarda kubota yahya abiyi el üstünde tutuyor her şikayeti ile sorunu ile ilgileniyor.. parça fiyatlarını piyasada degerlendirmek lazım muadili ital traktörlerle kıyaslamak lazım gercekten onlara göre pahalıysa ozaman tepkimizi koyarız bizde şuana kadar bi şikayetimiz yok çok şükür... yakıtıda acayip düştü 400saatte traktörüm yakıt adıgım petrolü degiştirdim baya yakıt fark etti.. çok ince yakıtta fazla yakıyordu ama kıvamında euro dizel alıyorum şimdi mobil den yakıtı çok düştü..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 584146, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI[/b] her traktörün parçaya ihtiyacı olur .. yahya abinin traktörü 1 yılda 1400 saat yapmış ful tüm fonksiyonlarınıda kullanıyor.. jd si 3 yaşında zannedersem 1700saat civarında dır traktörü yatıyor sürekli mahkemelerde yahya abi kaç defa hidrolik problemi yaşadı .. onunda orta kolu kırıldı mesela .. oda ital ondada sorun yaşadı çalışan malda illaki ufak tefek arızalar olur.. önemli olan firmanın malının arkasında durması .. şu ana kadarda kubota yahya abiyi el üstünde tutuyor her şikayeti ile sorunu ile ilgileniyor.. parça fiyatlarını piyasada degerlendirmek lazım muadili ital traktörlerle kıyaslamak lazım gercekten onlara göre pahalıysa ozaman tepkimizi koyarız bizde şuana kadar bi şikayetimiz yok çok şükür... yakıtıda acayip düştü 400saatte traktörüm yakıt adıgım petrolü degiştirdim baya yakıt fark etti.. çok ince yakıtta fazla yakıyordu ama kıvamında euro dizel alıyorum şimdi mobil den yakıtı çok düştü.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERDE PAHALI PARÇA FİYATI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt