PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 433248" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI</strong></p><p></p><p></p><p> teşekürler davetin için.</p><p> ama görüşlerine katılmıyorum.şöyle kubatonun 10 yıl 15 yıl 20 yıl eskisi var mı ? </p><p>erkuntun 2005 model çıkışı motor ömrünün uzunlugu kısalıgı şuan bilinmiyor.motor perkıns ve uzun ömürlü dünyada en yaygın ve ekonomik motor..perkins motor düşünürsen erkuntu 40 yıladan daha yaşlısı hala yollarda ve tarlalarda.</p><p> ben zengin degilim.kubato alacak kadar veya ithal türkiyede ithal olupda alnı açık bir tane traktör markası yok.bugün case bile arkasında koç olamsına rağmen kaçtane sattı.bugün en köklü ithal jondere her yıl bayi degişiyor kapanıyor bırakıyor bugün fent class kaç kişinin kapısında var.bu marklar kötü mü hayır </p><p> ama çok şeylerin dgişmesi için zaman ihtiyaç var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 433248, member: 988"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI[/b] teşekürler davetin için. ama görüşlerine katılmıyorum.şöyle kubatonun 10 yıl 15 yıl 20 yıl eskisi var mı ? erkuntun 2005 model çıkışı motor ömrünün uzunlugu kısalıgı şuan bilinmiyor.motor perkıns ve uzun ömürlü dünyada en yaygın ve ekonomik motor..perkins motor düşünürsen erkuntu 40 yıladan daha yaşlısı hala yollarda ve tarlalarda. ben zengin degilim.kubato alacak kadar veya ithal türkiyede ithal olupda alnı açık bir tane traktör markası yok.bugün case bile arkasında koç olamsına rağmen kaçtane sattı.bugün en köklü ithal jondere her yıl bayi degişiyor kapanıyor bırakıyor bugün fent class kaç kişinin kapısında var.bu marklar kötü mü hayır ama çok şeylerin dgişmesi için zaman ihtiyaç var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt