PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="imamoglu" data-source="post: 433813" data-attributes="member: 36617"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI</strong></p><p></p><p>Kullanmadığım bir traktör için teknik anlamda yorum yapamam ama bulunduğum yerde pazara getirilen kubotaları inceleyen bir amcanın yorumu dikkatimi çekmişti, 'ben uzakdoğu kökenli otomobil alırım ama traktör almam, bunun sonu da ya kiotiler gibi olur ya da bu kubotalar 2011 model yeni modern işboralarımız olur' demişti. Ve şöylede bir gerçek var yeni bir ülkede pazara yeni giren bir ürünün kendine o pazarda yer edinebilmesinin gerekleri nedir ya da nelerdir: 1: yaygın servis = kubota da var mı?, 2: Ederi ve yeteri uygun yedek parça = peki bunlar var mı?, 3: Bu traktörü almayı düşünenler açısından şu an yeterli olmaması dezavantaj olarak görülen bu eksiklikleri makul fiyat avantajı sunarak ortadan kaldırmak = kubota bunu yapıyor mu?.. Ben kendi açımdan bu soruların hiçbirine şu an evet diyemiyorum, ve bu soruların cevabını zaman içerisinde kubotanın Türkiye ' de atacağı ya da atamayacağı adımlar belirleyecek.. Ve bir traktöre Türkiye ' de çitçilik yapan birinin 85-90 bin lira gibi bir parayı sadece japon yapmışsa en iyisini yapmıştır mantığıyla 'riske' etmesini o traktör aradaki farkı nasılsa az yakması hasebiyle yakıtıyla amorti eder demekte kurtarmayacaktır. Çünkü bir traktör çiftçinin hem işinde kullandığı makinası hemde dar ' a düştüğünde kullanabileceği sermayesidir, Türkiye ' nin tarım ürünleri açısından geçmişine bir bakın, daha dün piyasanın en büyük aktörlerinden biri olan üstelik de köklü bir Türk şirketi himayesindeki (uzel) massey ferguson bir anda kaybolup gitti ve tekrar sıfırdan Türkiye toprağına ve çiftçisine tutunmaya çalışıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imamoglu, post: 433813, member: 36617"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI[/b] Kullanmadığım bir traktör için teknik anlamda yorum yapamam ama bulunduğum yerde pazara getirilen kubotaları inceleyen bir amcanın yorumu dikkatimi çekmişti, 'ben uzakdoğu kökenli otomobil alırım ama traktör almam, bunun sonu da ya kiotiler gibi olur ya da bu kubotalar 2011 model yeni modern işboralarımız olur' demişti. Ve şöylede bir gerçek var yeni bir ülkede pazara yeni giren bir ürünün kendine o pazarda yer edinebilmesinin gerekleri nedir ya da nelerdir: 1: yaygın servis = kubota da var mı?, 2: Ederi ve yeteri uygun yedek parça = peki bunlar var mı?, 3: Bu traktörü almayı düşünenler açısından şu an yeterli olmaması dezavantaj olarak görülen bu eksiklikleri makul fiyat avantajı sunarak ortadan kaldırmak = kubota bunu yapıyor mu?.. Ben kendi açımdan bu soruların hiçbirine şu an evet diyemiyorum, ve bu soruların cevabını zaman içerisinde kubotanın Türkiye ' de atacağı ya da atamayacağı adımlar belirleyecek.. Ve bir traktöre Türkiye ' de çitçilik yapan birinin 85-90 bin lira gibi bir parayı sadece japon yapmışsa en iyisini yapmıştır mantığıyla 'riske' etmesini o traktör aradaki farkı nasılsa az yakması hasebiyle yakıtıyla amorti eder demekte kurtarmayacaktır. Çünkü bir traktör çiftçinin hem işinde kullandığı makinası hemde dar ' a düştüğünde kullanabileceği sermayesidir, Türkiye ' nin tarım ürünleri açısından geçmişine bir bakın, daha dün piyasanın en büyük aktörlerinden biri olan üstelik de köklü bir Türk şirketi himayesindeki (uzel) massey ferguson bir anda kaybolup gitti ve tekrar sıfırdan Türkiye toprağına ve çiftçisine tutunmaya çalışıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt