PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="chooyu" data-source="post: 434099" data-attributes="member: 8403"><p><strong>Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI</strong></p><p></p><p>Değerli arkadaşlar,özünde çiftçi olmayan fakat çiftçi bir babanın hesap kitap işleriyle uğraşan ve yıllardır yönetici konumunda çalışan bir oğulum.Doğduğumuz büyüdüğümüz topraklarda çiftçilik yapmamış ama az da olsa topraktan anlayan içinde toprak kokusunu taşıyan ve emekliliğinde bu işlerle vakit geçirmeyi planlayan biri olarak bu düzeyli ve oldukça bilgilendirici tartısmaya ortak olmak istedim.</p><p>Benim memleketimde bahçe tarımı ağırlıklı olarak yapılır o nedenle almayı plandığım traktörün küçük ağaç aralarına rahatlıkla girip çıkabilecek ama aynı zamanda sağlam işlevsel olması önemliydi.bir şey almadan önce didik didik araştırma yapma huyum olduğu için neredeyse bütün markaları inceledim.Kubota markasını daha önce hiç duymamıştım fakat inceledikçe yurt dışı sitelerine gırdıkçe kubota ile ilgilenmeye başladım hatta okumak ıle yetınmeyıp gidip bırde test surusu yaptım.1800 lu yıllardan bu yana faalıyette olan bır fırmanın güçlü bir firma amerika pazarının neredeyse yarısına sahıp bır fırmanın boş bir firma olamayacağına kanaat getırdım.B2530 modeli tam bana göreydi almaya karar verdim forumda olan ve forumda olmayan bazı satıcı arkaşlar ile ile görüstüm sağolsunlar gerelı yardımı su anda ılerıdede yapacaklarına ınanıyorum.Almaya karar verdiğimde 5 dönüm ile başladığım bahce işini ilk etapta 15-30 donume çıkarmayı hedefledıgım için erteleme yaptım sımdılerdede hesapsız bır sağlık sorunu nedenı ıle ertelıyorum fakat alacağım model bu işten çok fazla anlamayan biri olarak arastırmalarım netıcesınde kubota B2530 modelıdır kı pısman olmayacagıma ınanıyorum.Fiyat konusunda muhalıf olan arkadaslarada hak verıyorum belkı 28500 tl ye 30 bg uzerı bır cok traktoru alma sansım da var belkı marubenı hakıkatten fıyat konusunda şu ılk asamalarda bıraz daha dusuk fıyat uygulamalıydı bunların hepsı markaya olan guvenlerı malına olan ınancları ıle alaklı dıye dusunuyorum buda anlasılabılır bır konu belkıde marubenı guclu yapısı ıle pazara gırmek ve kalıcı olmak adına fıyat duzenlemesı yapacaktır.</p><p>Bu uzun yazımı okumak zorunda kaldıgınız ıcın kusura bakmayın .</p><p>Herkese bereketlı işler dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chooyu, post: 434099, member: 8403"] [b]Ynt: KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI[/b] Değerli arkadaşlar,özünde çiftçi olmayan fakat çiftçi bir babanın hesap kitap işleriyle uğraşan ve yıllardır yönetici konumunda çalışan bir oğulum.Doğduğumuz büyüdüğümüz topraklarda çiftçilik yapmamış ama az da olsa topraktan anlayan içinde toprak kokusunu taşıyan ve emekliliğinde bu işlerle vakit geçirmeyi planlayan biri olarak bu düzeyli ve oldukça bilgilendirici tartısmaya ortak olmak istedim. Benim memleketimde bahçe tarımı ağırlıklı olarak yapılır o nedenle almayı plandığım traktörün küçük ağaç aralarına rahatlıkla girip çıkabilecek ama aynı zamanda sağlam işlevsel olması önemliydi.bir şey almadan önce didik didik araştırma yapma huyum olduğu için neredeyse bütün markaları inceledim.Kubota markasını daha önce hiç duymamıştım fakat inceledikçe yurt dışı sitelerine gırdıkçe kubota ile ilgilenmeye başladım hatta okumak ıle yetınmeyıp gidip bırde test surusu yaptım.1800 lu yıllardan bu yana faalıyette olan bır fırmanın güçlü bir firma amerika pazarının neredeyse yarısına sahıp bır fırmanın boş bir firma olamayacağına kanaat getırdım.B2530 modeli tam bana göreydi almaya karar verdim forumda olan ve forumda olmayan bazı satıcı arkaşlar ile ile görüstüm sağolsunlar gerelı yardımı su anda ılerıdede yapacaklarına ınanıyorum.Almaya karar verdiğimde 5 dönüm ile başladığım bahce işini ilk etapta 15-30 donume çıkarmayı hedefledıgım için erteleme yaptım sımdılerdede hesapsız bır sağlık sorunu nedenı ıle ertelıyorum fakat alacağım model bu işten çok fazla anlamayan biri olarak arastırmalarım netıcesınde kubota B2530 modelıdır kı pısman olmayacagıma ınanıyorum.Fiyat konusunda muhalıf olan arkadaslarada hak verıyorum belkı 28500 tl ye 30 bg uzerı bır cok traktoru alma sansım da var belkı marubenı hakıkatten fıyat konusunda şu ılk asamalarda bıraz daha dusuk fıyat uygulamalıydı bunların hepsı markaya olan guvenlerı malına olan ınancları ıle alaklı dıye dusunuyorum buda anlasılabılır bır konu belkıde marubenı guclu yapısı ıle pazara gırmek ve kalıcı olmak adına fıyat duzenlemesı yapacaktır. Bu uzun yazımı okumak zorunda kaldıgınız ıcın kusura bakmayın . Herkese bereketlı işler dilerim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
KUBOTA TRAKTÖRLERİ LİSTE FİYATLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt