PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sedatserin" data-source="post: 1016183" data-attributes="member: 70866"><p>Hafiflik sorunu ağırlık takıp arttırır ama ağır olursa yapacak birşey yok bence hafif olması bi avantaj sade özelliği az sessiz kabin özelliği az dediğimdeki kastım sadece lift o matik yok benim Canımı sıkan ama atikliği çevikliği aynı tek çeker traktör gibi güzel yani yakıtıda şu an ii gibi daha 120 saatte şu an bi sıkıntı yok ithal traktörün en ucuzu benim kanaatim hidrolik borusu patlatma sorunu pompanın çok kuvvetli olmasından olmasın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sedatserin, post: 1016183, member: 70866"] Hafiflik sorunu ağırlık takıp arttırır ama ağır olursa yapacak birşey yok bence hafif olması bi avantaj sade özelliği az sessiz kabin özelliği az dediğimdeki kastım sadece lift o matik yok benim Canımı sıkan ama atikliği çevikliği aynı tek çeker traktör gibi güzel yani yakıtıda şu an ii gibi daha 120 saatte şu an bi sıkıntı yok ithal traktörün en ucuzu benim kanaatim hidrolik borusu patlatma sorunu pompanın çok kuvvetli olmasından olmasın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt