PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 1016384" data-attributes="member: 10112"><p>bi yorumda traktöre ısınmışsın bi yorumdada soğumuşsun..genel olarak ne kadar arazi işlediğini ve kullanacağın ekipmanları yazsan forumda daha fazla yardımcı olan arkadaş olur.kubotalar çok güzel traktörlerdir performans fiyat özellik olarak kullanıcısını memnun eder..türkiyeye giriş yaptığından bu yana rektefiye isteyen traktörü olmadı diye biliyorum..önceki gün ankara bayisiyle telefonda görüştüm..yeni modeller m60 ve mgx serisi ellerinde haziran ayında satışa hazır olcakmış. mgx serisinin 100 beygirlik traktörü türkiye şartlarının çok üzerinde diyebilirim. elekto hidrolik shutulle,eletro hidrolik çeker ve difransiel kilidi 8 powershift otamatik toplamda 24 ileri geri vites,elift dediklerinin kralı ve birsürü özellik...</p><p>ama şuandaki 85 ve 95 beygirlik traktörlerde piyasaya saman işi yapmadığın sürece sıkıntı olcağını sanmıyorum her türlü işini görür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 1016384, member: 10112"] bi yorumda traktöre ısınmışsın bi yorumdada soğumuşsun..genel olarak ne kadar arazi işlediğini ve kullanacağın ekipmanları yazsan forumda daha fazla yardımcı olan arkadaş olur.kubotalar çok güzel traktörlerdir performans fiyat özellik olarak kullanıcısını memnun eder..türkiyeye giriş yaptığından bu yana rektefiye isteyen traktörü olmadı diye biliyorum..önceki gün ankara bayisiyle telefonda görüştüm..yeni modeller m60 ve mgx serisi ellerinde haziran ayında satışa hazır olcakmış. mgx serisinin 100 beygirlik traktörü türkiye şartlarının çok üzerinde diyebilirim. elekto hidrolik shutulle,eletro hidrolik çeker ve difransiel kilidi 8 powershift otamatik toplamda 24 ileri geri vites,elift dediklerinin kralı ve birsürü özellik... ama şuandaki 85 ve 95 beygirlik traktörlerde piyasaya saman işi yapmadığın sürece sıkıntı olcağını sanmıyorum her türlü işini görür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt