PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Berkay BASKIN" data-source="post: 1016562" data-attributes="member: 50929"><p>Şöyle düşünmek gerekirse iş sadece pulluğu salıp gitmekte bitmiyor. Zaten derin işçilik öncedendi. Bitti gitti artık. Tak önüne kapçeyi. Doldur arabayı,Kamyonu. Tak santrafüj pompa yı su bas. Balya bağla,Izgara çek, aysan çek, Yada nakliye işi yap. Çiftçilikte traktörü bu işler içinde kullanıyoruz öyle değil mi ? </p><p></p><p>Şuan sattım kubota yı. Ama birçok traktör ile karşılatırdım. Çoğundan "Verimli ve Sağlıklı" İş çıkarıyor. </p><p></p><p>Örnek vereyim.</p><p>Ts 110 A ve 110-90</p><p></p><p>110-90 Tork bakımından daha üstün. Fakat ikiside aynı beygir gücüne sahip.</p><p></p><p>110-90 a bağla birtane daha fazla pulluk ve biraz daha aşağıya sal. Sallı ve ağır motor. Gitmem demez. Ama gel gelelim Ts 110A Daha çok iş kaçırıyor.</p><p></p><p>Vede 110-90 Her işe koşulcak makine de değil. Yakıt hantallık vs. O yüzden Videolardaki genel olarak diycem de %98 i Ya pulluk yada Birbirini çekiştirmedeki videolardan feyz almayın. Tamam o videolardan az çok bilgi sahibi olunulabilir. Ama net bir şekilde Kullanmadan görülmez. </p><p></p><p>Önceden miş, Yan tarladaki tarlayı sürerken ben birazdaha batırayım pullukları. Neden ? Çünkü ego tatmini. Hani benim motorum daha güçlü ya. Daha fazla pulluk çekip daha derin sürüyo. Evet 16 valf yakıtın yakılmasında ve traktörün atik olmasında hırçın olmasında önemli payı vardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Berkay BASKIN, post: 1016562, member: 50929"] Şöyle düşünmek gerekirse iş sadece pulluğu salıp gitmekte bitmiyor. Zaten derin işçilik öncedendi. Bitti gitti artık. Tak önüne kapçeyi. Doldur arabayı,Kamyonu. Tak santrafüj pompa yı su bas. Balya bağla,Izgara çek, aysan çek, Yada nakliye işi yap. Çiftçilikte traktörü bu işler içinde kullanıyoruz öyle değil mi ? Şuan sattım kubota yı. Ama birçok traktör ile karşılatırdım. Çoğundan "Verimli ve Sağlıklı" İş çıkarıyor. Örnek vereyim. Ts 110 A ve 110-90 110-90 Tork bakımından daha üstün. Fakat ikiside aynı beygir gücüne sahip. 110-90 a bağla birtane daha fazla pulluk ve biraz daha aşağıya sal. Sallı ve ağır motor. Gitmem demez. Ama gel gelelim Ts 110A Daha çok iş kaçırıyor. Vede 110-90 Her işe koşulcak makine de değil. Yakıt hantallık vs. O yüzden Videolardaki genel olarak diycem de %98 i Ya pulluk yada Birbirini çekiştirmedeki videolardan feyz almayın. Tamam o videolardan az çok bilgi sahibi olunulabilir. Ama net bir şekilde Kullanmadan görülmez. Önceden miş, Yan tarladaki tarlayı sürerken ben birazdaha batırayım pullukları. Neden ? Çünkü ego tatmini. Hani benim motorum daha güçlü ya. Daha fazla pulluk çekip daha derin sürüyo. Evet 16 valf yakıtın yakılmasında ve traktörün atik olmasında hırçın olmasında önemli payı vardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt