PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 1016752" data-attributes="member: 10112"><p>Saman derken Balya basma yı kastdetmiyorum, kapalı kasa römork a yerdeki sapı saman yapanları kasdetiyorum çok toz yaptığı için petekleri çabuk tıkıyor, ama bunu da çeşitli yöntemlerle aşıyorlar kimisi kadın çorabı geçiren var yada Cleanfix gibi yani çözüm her daim var. Ben kendim eski model john deere kullanıyorum ama kubota sahibi olmayı isterdim. Özellikleri zaten en başta yazmışsın tekrar yazmaya gerek yok. benim için özellik ten çok arıza çıkarmaması önemli çevremde kubota kullanan var daha bi sorunla karşılaşanı duymadım bayi ağı da hızla yayılıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 1016752, member: 10112"] Saman derken Balya basma yı kastdetmiyorum, kapalı kasa römork a yerdeki sapı saman yapanları kasdetiyorum çok toz yaptığı için petekleri çabuk tıkıyor, ama bunu da çeşitli yöntemlerle aşıyorlar kimisi kadın çorabı geçiren var yada Cleanfix gibi yani çözüm her daim var. Ben kendim eski model john deere kullanıyorum ama kubota sahibi olmayı isterdim. Özellikleri zaten en başta yazmışsın tekrar yazmaya gerek yok. benim için özellik ten çok arıza çıkarmaması önemli çevremde kubota kullanan var daha bi sorunla karşılaşanı duymadım bayi ağı da hızla yayılıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kubota ve şaşırtıcı özellikleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt