PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTAM8540 tarla sürüyor....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 491369" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: KUBOTAM8540 tarla sürüyor....</strong></p><p></p><p>tüm vites hızları sıralı.. 2takviyeden 2. vitese kadar olan vitesleri pulluk sürümünde kullanabilirsin...2- 3-4-5-6 takviye ve 1vites.</p><p>ve daha düşük vitesleride var çok daha yavas sürmek istersen sürüngenler var 6 tanede öle.. kultüvatör kazayagında genellikle 1 ve2. vites kullanılır yaptıgınız işe göre.. kum tarlada 3.viteslede çekebilirsiniz.. aslında viteslerini cok sakin ve yumusak kullanmak lazım ozaman hiç bi sorun yok takviyeye atmada ve ana viteslerde.. pullukta en sert toprakta 4 takviyenin altına düşmez şuana kadar ben 5in altına düşmedim 5-6 takviye ile sürüm yaptım hep.. ve bazı tarlkalarda acelem varsa düz 1lede sürüm yaptım düz 1 baya seri oluyor taslı tarlalarda tehlikeli.. ama düz ve buyuk tarlalarda ideal düz 1. 4lü14inç pullukla böle kulanıyorum.. ortalama 6-8km/h arası pulluk sürümü yapıyorum.. düz 1. vites nh nin 2nın 4ünden daha hızlıdır.. 5takviye ise nh nin 2,nın 3u gibidir.. 6 takviye nh nin düz1 inden sanırım daha biraz hızlı gibi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 491369, member: 2401"] [b]Ynt: KUBOTAM8540 tarla sürüyor....[/b] tüm vites hızları sıralı.. 2takviyeden 2. vitese kadar olan vitesleri pulluk sürümünde kullanabilirsin...2- 3-4-5-6 takviye ve 1vites. ve daha düşük vitesleride var çok daha yavas sürmek istersen sürüngenler var 6 tanede öle.. kultüvatör kazayagında genellikle 1 ve2. vites kullanılır yaptıgınız işe göre.. kum tarlada 3.viteslede çekebilirsiniz.. aslında viteslerini cok sakin ve yumusak kullanmak lazım ozaman hiç bi sorun yok takviyeye atmada ve ana viteslerde.. pullukta en sert toprakta 4 takviyenin altına düşmez şuana kadar ben 5in altına düşmedim 5-6 takviye ile sürüm yaptım hep.. ve bazı tarlkalarda acelem varsa düz 1lede sürüm yaptım düz 1 baya seri oluyor taslı tarlalarda tehlikeli.. ama düz ve buyuk tarlalarda ideal düz 1. 4lü14inç pullukla böle kulanıyorum.. ortalama 6-8km/h arası pulluk sürümü yapıyorum.. düz 1. vites nh nin 2nın 4ünden daha hızlıdır.. 5takviye ise nh nin 2,nın 3u gibidir.. 6 takviye nh nin düz1 inden sanırım daha biraz hızlı gibi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Videolar (Çekimler)
KUBOTAM8540 tarla sürüyor....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt