PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
kuckbas besi ciftiligi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaanizm" data-source="post: 358697" data-attributes="member: 30457"><p>Herkese selamlar bol kazanclar dilerim. </p><p></p><p>sizlerin degerli bilgilerine ihtiyacim oldugundan bu siteye kayit oldum. </p><p></p><p>manyasta gol kenarinda 20 dekarlik arazimiz var. burasi yillardir kirada. kucuk bir rakam getiriyo. ancak bu arazi milli parklar bolgesinde oldugu icin dam yaptirilmiyor. benim amacim 15-20 dekar daha arazi alip agil yapip kucukbas hayvancilik(koyun) yapmak istiyorum. gol yanindaki arazimi silajlik yem olarak kullanicak. yeni alacagim yerin bir kisminida silajlik yapip bir kisminida hava yeri ve agil insaati yapicam. </p><p></p><p>kime sorsam merasiz koyunculuk olmaz diyor ancak ben hayvanlara 3-4dekar kadar hava yeri yapicam ve yem imi kendim ureticem. bu konudaki yorumularini ne olur acaba?</p><p></p><p>ayrica sulu tarimda optimum sartlarda donume ne kadar alabilirim?</p><p>sulu tarimda dekara ne kadar arpa alabilirim?</p><p>traktorum olmadigi icin disardan biri bu ekim islerini yaptirmam lazim.. 30 dekarin ekim-bicim maliyeti kabaca ne kadar oolur (silaj,arpa)..</p><p></p><p>yardimlariniz icin simdiden tesekkur eder bol kazanclar dilerim..</p><p></p><p>Kaan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaanizm, post: 358697, member: 30457"] Herkese selamlar bol kazanclar dilerim. sizlerin degerli bilgilerine ihtiyacim oldugundan bu siteye kayit oldum. manyasta gol kenarinda 20 dekarlik arazimiz var. burasi yillardir kirada. kucuk bir rakam getiriyo. ancak bu arazi milli parklar bolgesinde oldugu icin dam yaptirilmiyor. benim amacim 15-20 dekar daha arazi alip agil yapip kucukbas hayvancilik(koyun) yapmak istiyorum. gol yanindaki arazimi silajlik yem olarak kullanicak. yeni alacagim yerin bir kisminida silajlik yapip bir kisminida hava yeri ve agil insaati yapicam. kime sorsam merasiz koyunculuk olmaz diyor ancak ben hayvanlara 3-4dekar kadar hava yeri yapicam ve yem imi kendim ureticem. bu konudaki yorumularini ne olur acaba? ayrica sulu tarimda optimum sartlarda donume ne kadar alabilirim? sulu tarimda dekara ne kadar arpa alabilirim? traktorum olmadigi icin disardan biri bu ekim islerini yaptirmam lazim.. 30 dekarin ekim-bicim maliyeti kabaca ne kadar oolur (silaj,arpa).. yardimlariniz icin simdiden tesekkur eder bol kazanclar dilerim.. Kaan [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
kuckbas besi ciftiligi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt