PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaş hayvancılığa başlamak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 980274" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: Küçükbaş hayvancılığa başlamak istiyorum</strong></p><p></p><p>kolaygelsin hemşerim koyuculuk sabır isteyen bir iştir kardeşim arıcılık gibi olmaz stresi sıkıntısı bitmez kurtu çakalı eksik olmaz bizde nesillerdir koyunculuk yapan bir aileyiz.. ve şu an kendimize ait bir ırkıda farkında olmadan ürettik.... ulukışla güzel memleket yeşillik..mersinde öyle. ah bizim koyunların eline geçse oralardaki ot dumanını attırırlar valla yaz kış boz kırı kemirip duruyorlar gariplerim..sana tavsiyem bulundugun yöreden al dişi toklu seç o yörenin malı neyse onlardan toplaki adaptasyon sıkıntısı yaşama bunlaradagit tigemden ya anadolu merinosu yada polatlı koyunlarının ırkından zalım 2 koç al kat içlerine....vitaminlerine parazit ilaçların a aşılarına dikkat ettinmi on numara tyavru alırsın .. ha arılarlan beraber yörütebilinmi orasını bilemiyorum .. buarada saf bal kaça gidiyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 980274, member: 59743"] [b]Ynt: Küçükbaş hayvancılığa başlamak istiyorum[/b] kolaygelsin hemşerim koyuculuk sabır isteyen bir iştir kardeşim arıcılık gibi olmaz stresi sıkıntısı bitmez kurtu çakalı eksik olmaz bizde nesillerdir koyunculuk yapan bir aileyiz.. ve şu an kendimize ait bir ırkıda farkında olmadan ürettik.... ulukışla güzel memleket yeşillik..mersinde öyle. ah bizim koyunların eline geçse oralardaki ot dumanını attırırlar valla yaz kış boz kırı kemirip duruyorlar gariplerim..sana tavsiyem bulundugun yöreden al dişi toklu seç o yörenin malı neyse onlardan toplaki adaptasyon sıkıntısı yaşama bunlaradagit tigemden ya anadolu merinosu yada polatlı koyunlarının ırkından zalım 2 koç al kat içlerine....vitaminlerine parazit ilaçların a aşılarına dikkat ettinmi on numara tyavru alırsın .. ha arılarlan beraber yörütebilinmi orasını bilemiyorum .. buarada saf bal kaça gidiyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaş hayvancılığa başlamak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt