PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KÜÇÜKBAŞ İÇİN AKIL VERİN ! Nedir Ne Değildir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Abdullah CNR" data-source="post: 1183300" data-attributes="member: 78847"><p>Usta ben afyonda koyun inek çifçilik hepsini beraber yapıyorum şuan 350 damızlık 100 dişi toklu koçu falan 500 küçükbaş var yeni başlıyorsun bilmiyorum ne kadar bu ş hakkında bilgin var ama bu işte adamın yada paranın yoksa sana vakit kalmaz sonra 50 bin az bu işe bütün yem saman satın alacaksın zor iş yapamazsın demiyorum ama işi iyi araştır iyi düşün full mesai gece gündüz tatil yok bayram yok illede yapacağım dersen de ben yeni başlayanlara hep söylüyorum 20 30 la başla şartları kendin gör karar ver diye kuzu beslemek önceden para kazanıyordu ama artık çoğu üretici kendi besliyor satanlar da herşeyi hesaplayıp onangöre satıyor yani kar oranı düşük piyasaya göre para da kalır zarar da edersin malum yem saman yonca pahalı bide biz anadolu merinosu yapıyoruz iyi bi ırk koyun yapacak olursan onu da araştır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Abdullah CNR, post: 1183300, member: 78847"] Usta ben afyonda koyun inek çifçilik hepsini beraber yapıyorum şuan 350 damızlık 100 dişi toklu koçu falan 500 küçükbaş var yeni başlıyorsun bilmiyorum ne kadar bu ş hakkında bilgin var ama bu işte adamın yada paranın yoksa sana vakit kalmaz sonra 50 bin az bu işe bütün yem saman satın alacaksın zor iş yapamazsın demiyorum ama işi iyi araştır iyi düşün full mesai gece gündüz tatil yok bayram yok illede yapacağım dersen de ben yeni başlayanlara hep söylüyorum 20 30 la başla şartları kendin gör karar ver diye kuzu beslemek önceden para kazanıyordu ama artık çoğu üretici kendi besliyor satanlar da herşeyi hesaplayıp onangöre satıyor yani kar oranı düşük piyasaya göre para da kalır zarar da edersin malum yem saman yonca pahalı bide biz anadolu merinosu yapıyoruz iyi bi ırk koyun yapacak olursan onu da araştır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
KÜÇÜKBAŞ İÇİN AKIL VERİN ! Nedir Ne Değildir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt