PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaşta besicilik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GKHN34" data-source="post: 1252989" data-attributes="member: 80304"><p>Sait Bey.. Bahadır Bey yetiştirici ve ticaretine bakıyor. Siz Prof. Dr. Ebru Emsen'i dikkate alın. Anarom'u geliştiren ve tescil ettiren kendisi. Romanov melezi deyip kestirip atmışsınız. Örneğin Merinosa Romanov katılırsa doğan yavrular melez olur ırk özelliklerini sonraki nesillere aktaramaz. Anarom ise 7 ayrı yerli ırk ile kan karışımı yapılmış ve verim özellikleri sabitlenmiş bir ırktır gen özelliklerini sonraki nesillere taşır. 2 yıldır Ebru hocayı çok yakınen takip ediyorum ve kendisini taktir ediyorum.</p><p></p><p>Her şeyi konuştum kendileri ile. Anarom ana Anarom babadan doğan kuzular. 150 günde 40-45kg a geliyorlar. Zaten amaç şu Anaromdan ikiz kuzulamayı sağlamak + 2 senede 3 yavrulama yapmak. + 7 yerli ırkla bağışıklığı güçlendirmek. Anaç ırkınızını Anarom'dan kurduktan sonra koç olarak Suffolk v.b babalar ile 120 günde 40-45kg kasaplık kuzular üretmek. </p><p></p><p> Sizden ricam eğer vaktiniz ve merakınız varsa Anarom'u araştırmanız yönünde ön yargılarınızın birazda olsa kırılacağını düşünüyorum.</p><p></p><p> Bu arada 7 aylık Anarom toklulara koç katıyorlar ve tam yaşında ilk doğumlarını yapıyorlar.</p><p></p><p>Örnek çiftliğin güz doğum istatistikleri.</p><p></p><p>Anarom %271 (Anarom koç)</p><p>Suforom %182 (Sufolk koç)</p><p>Şaroman %171 (Şarole Koç)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GKHN34, post: 1252989, member: 80304"] Sait Bey.. Bahadır Bey yetiştirici ve ticaretine bakıyor. Siz Prof. Dr. Ebru Emsen'i dikkate alın. Anarom'u geliştiren ve tescil ettiren kendisi. Romanov melezi deyip kestirip atmışsınız. Örneğin Merinosa Romanov katılırsa doğan yavrular melez olur ırk özelliklerini sonraki nesillere aktaramaz. Anarom ise 7 ayrı yerli ırk ile kan karışımı yapılmış ve verim özellikleri sabitlenmiş bir ırktır gen özelliklerini sonraki nesillere taşır. 2 yıldır Ebru hocayı çok yakınen takip ediyorum ve kendisini taktir ediyorum. Her şeyi konuştum kendileri ile. Anarom ana Anarom babadan doğan kuzular. 150 günde 40-45kg a geliyorlar. Zaten amaç şu Anaromdan ikiz kuzulamayı sağlamak + 2 senede 3 yavrulama yapmak. + 7 yerli ırkla bağışıklığı güçlendirmek. Anaç ırkınızını Anarom'dan kurduktan sonra koç olarak Suffolk v.b babalar ile 120 günde 40-45kg kasaplık kuzular üretmek. Sizden ricam eğer vaktiniz ve merakınız varsa Anarom'u araştırmanız yönünde ön yargılarınızın birazda olsa kırılacağını düşünüyorum. Bu arada 7 aylık Anarom toklulara koç katıyorlar ve tam yaşında ilk doğumlarını yapıyorlar. Örnek çiftliğin güz doğum istatistikleri. Anarom %271 (Anarom koç) Suforom %182 (Sufolk koç) Şaroman %171 (Şarole Koç) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaşta besicilik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt