PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaşta besicilik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Stronger" data-source="post: 1253004" data-attributes="member: 43759"><p>Sen uretmedigin beslemedigin icin onlar ne derse aktarmışsın. Protein yemde önemli. onlar maliyet ucuzlasin diye proteini dusuk yem veriyorlar. ancak kuzular o yemle gelismez. birde yilda birden cok dogum hayvani cok yoruyor hele ikiz ucuz olursa bakamiyor. birde ektra yemleme giderleri artiyor. onlar damızlık sattigi icin malini elbet ovecektir. ama ben sana git kotu hayvan al demiyorum. uygun fiyata koyun topla. ama kocun en kralını al. her yil kocu degistir. kendine elit bir suru yap. yilda tek dogum olacak gibi hesap yap. oyle gir ise. cok ayrinti var. ama anlattiklari gibi degil isler. git gez gor. kac kisi ile calisiyorlar. ne yediriyorlar. amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok. yer secimi irk secimi ağıl secimi onemli. ozellikle iscilik turkiyede pahali. isciye guvenme.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stronger, post: 1253004, member: 43759"] Sen uretmedigin beslemedigin icin onlar ne derse aktarmışsın. Protein yemde önemli. onlar maliyet ucuzlasin diye proteini dusuk yem veriyorlar. ancak kuzular o yemle gelismez. birde yilda birden cok dogum hayvani cok yoruyor hele ikiz ucuz olursa bakamiyor. birde ektra yemleme giderleri artiyor. onlar damızlık sattigi icin malini elbet ovecektir. ama ben sana git kotu hayvan al demiyorum. uygun fiyata koyun topla. ama kocun en kralını al. her yil kocu degistir. kendine elit bir suru yap. yilda tek dogum olacak gibi hesap yap. oyle gir ise. cok ayrinti var. ama anlattiklari gibi degil isler. git gez gor. kac kisi ile calisiyorlar. ne yediriyorlar. amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok. yer secimi irk secimi ağıl secimi onemli. ozellikle iscilik turkiyede pahali. isciye guvenme. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Küçükbaşta besicilik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt