PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kudret 100 alımı ilgili gorusleriniz fikirleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akgül tarım" data-source="post: 828175" data-attributes="member: 11912"><p><strong>Ynt: Kudret 100 alımı ilgili gorusleriniz fikirleriniz</strong></p><p></p><p>Degerlo yorumlarınz için teşekkürler. </p><p>Biraz ilerisini dusunerekte almak gerekir traktöru servete 6 takan volkan abinin paylasiminida görmüştüm bir sure de 5 li takarak sürmüştü. Benim okulumun bitmesinden sonra işi ben devam ettirmeyi planlıyorum çünkü bu işi seviyorum kari az ve ya cok insanin sevdiği işi yapması gerekir. Onun için 100 hplik bir traktör sahibi olma fikri var kafamda yoksa servet alabiliriz suan icin işimi gorur ama ileride gelisen makinelere daha fazla güç isteği gerektiriyor.</p><p>Bizde ilcemizde alirsak ilk kudreti sokacagiz simdilik bir tane bereket 60 e var. </p><p>Makine dagitma konusunda ise dusuncem makinenin belirli bir calisma hizi var normal besleme yapıldığı taktirde sorun olmaz gibi geliyo</p><p>Şanzıman olarak luks serilerin hepsi zf degil mi ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akgül tarım, post: 828175, member: 11912"] [b]Ynt: Kudret 100 alımı ilgili gorusleriniz fikirleriniz[/b] Degerlo yorumlarınz için teşekkürler. Biraz ilerisini dusunerekte almak gerekir traktöru servete 6 takan volkan abinin paylasiminida görmüştüm bir sure de 5 li takarak sürmüştü. Benim okulumun bitmesinden sonra işi ben devam ettirmeyi planlıyorum çünkü bu işi seviyorum kari az ve ya cok insanin sevdiği işi yapması gerekir. Onun için 100 hplik bir traktör sahibi olma fikri var kafamda yoksa servet alabiliriz suan icin işimi gorur ama ileride gelisen makinelere daha fazla güç isteği gerektiriyor. Bizde ilcemizde alirsak ilk kudreti sokacagiz simdilik bir tane bereket 60 e var. Makine dagitma konusunda ise dusuncem makinenin belirli bir calisma hizi var normal besleme yapıldığı taktirde sorun olmaz gibi geliyo Şanzıman olarak luks serilerin hepsi zf degil mi ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kudret 100 alımı ilgili gorusleriniz fikirleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt