PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SALİM" data-source="post: 577567" data-attributes="member: 21476"><p><strong>Ynt: kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler</strong></p><p></p><p>küçük bi düzeltme yapalım. erkunt aslında tam manasıyla bi montaj sanayi değil. zf şanzuman her nekadar alman olsada erkunt kendisi üretiyor ve kendisi topluyor. hidrolik aksamı ve arka aksı kendisi üretiyor. motor bloğu ve silindir kapağını kendisi üretiyor. perkinse motor parçası üretip ihraç ediyor ve toplanmış motor alıyor orası doğru ama blok ve silindir kapağı kendisinden. dişlileri yerli üreticilerden temin ediyor. hatta ön dingil bile imal ediyorlarmış ama kendi traktörlerinde henüz kullanmamışlar. bunları bizzat erkuntta arge de çalışan ersan arkadaşımız yazmış diğer konulardan alıntı yapamıyorum yapa bilseydim daha geniş yer vermek isterdim görüşlerine..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SALİM, post: 577567, member: 21476"] [b]Ynt: kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler[/b] küçük bi düzeltme yapalım. erkunt aslında tam manasıyla bi montaj sanayi değil. zf şanzuman her nekadar alman olsada erkunt kendisi üretiyor ve kendisi topluyor. hidrolik aksamı ve arka aksı kendisi üretiyor. motor bloğu ve silindir kapağını kendisi üretiyor. perkinse motor parçası üretip ihraç ediyor ve toplanmış motor alıyor orası doğru ama blok ve silindir kapağı kendisinden. dişlileri yerli üreticilerden temin ediyor. hatta ön dingil bile imal ediyorlarmış ama kendi traktörlerinde henüz kullanmamışlar. bunları bizzat erkuntta arge de çalışan ersan arkadaşımız yazmış diğer konulardan alıntı yapamıyorum yapa bilseydim daha geniş yer vermek isterdim görüşlerine.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt