PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 584130" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler</strong></p><p></p><p>yakıt olarak çok olduğuna katılmıyorum 285 le değilde 3085 ile kıyaslarsan yakıtı daha az çekiş konusunda 5 li 14 ile 1 tavşanla heryerde gidiyor kumsalda 4 takviye ile de gidebiliyor klima güzel kabin bence çok ses almıyor yağ kaçağı konusuna kesinlikle katılıyorum ama o konuda da bayi aradı bilgi verdi servislere yağ kaçağına sebep olan bir parçanın yenisi gönderilmiş arka tarafta hidrolik hem güçlü hem de kontrolleri çok pratik yalnız üstüne basarak vurguluyorum erkuntun tasarımında bir sorun yok üretimde de yok ama yapılan son kontroller gerçekten sorunlu sen sıfır makina aldıktan sonra çok ufak tefek ama can sıkıcı sorunlarla geliyor bunu önlemeleri lazım ben fabrikaya bayi kanalıyla 8-10 maddelik bir faks çektim ardından fabrika servisi arayıp hemen talimat vermiş eksiklikleri gider diye bugünler servisi çağırıp o eksiklikler ve hataları giderecez inşallah hem makina 98saatte 100 saat bakımı da yapılacak hepsini bir arada yaptıracağız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 584130, member: 220"] [b]Ynt: kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler[/b] yakıt olarak çok olduğuna katılmıyorum 285 le değilde 3085 ile kıyaslarsan yakıtı daha az çekiş konusunda 5 li 14 ile 1 tavşanla heryerde gidiyor kumsalda 4 takviye ile de gidebiliyor klima güzel kabin bence çok ses almıyor yağ kaçağı konusuna kesinlikle katılıyorum ama o konuda da bayi aradı bilgi verdi servislere yağ kaçağına sebep olan bir parçanın yenisi gönderilmiş arka tarafta hidrolik hem güçlü hem de kontrolleri çok pratik yalnız üstüne basarak vurguluyorum erkuntun tasarımında bir sorun yok üretimde de yok ama yapılan son kontroller gerçekten sorunlu sen sıfır makina aldıktan sonra çok ufak tefek ama can sıkıcı sorunlarla geliyor bunu önlemeleri lazım ben fabrikaya bayi kanalıyla 8-10 maddelik bir faks çektim ardından fabrika servisi arayıp hemen talimat vermiş eksiklikleri gider diye bugünler servisi çağırıp o eksiklikler ve hataları giderecez inşallah hem makina 98saatte 100 saat bakımı da yapılacak hepsini bir arada yaptıracağız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 ilk izlenimler + ve - ler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt