PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 lüks
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 730456" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: kudret 100 lüks</strong></p><p></p><p>dün ankara sincan da başer otomotivde td 90-100 leriinceledim pazarlık vardı içine kabine bindin çok igrenç geldi yılların türk traktörü bukadar dar ve basiat bir kabin yapar mı? arkasını inceledim okadar basit ve görünüş kötü ki...ek pistonlar oyuncak gibi..vitesler kumaanda dügmeleri böyle nasıl bir iş olur ki..</p><p> traktör kötü demiyorum kabin ve arka dizayn ve iç dizayn beni çok kötü etkiledi..</p><p> burası türkiye burda traktör çiftçini arabası eli ayagı kabin bu kadar dar almaz kaza anında çıkma ve atlama şansın sıfır.</p><p> kabine iki kişiden fazla binemedik ben tarlaya üç kişi gidiyorum kendi ailemi almıyor traktör kabini...</p><p>biz çiftlik düzeni olan bir tarım ülkesi degiliz ..</p><p>ve buyüzden newholland macaramız kısa sürdü..birçok traktör markalarını gezdik içimize sinmedi..ithallar dışında buda çok para </p><p> ve buyüzden erkunt gerçekten harika işler yapmış hakkını vermek lazım...</p><p>ve erkuntda tekrar karar kıldık...ailecek...</p><p>alınan kararlar ailelecek olmalı ve bu çok önemli...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 730456, member: 988"] [b]Ynt: kudret 100 lüks[/b] dün ankara sincan da başer otomotivde td 90-100 leriinceledim pazarlık vardı içine kabine bindin çok igrenç geldi yılların türk traktörü bukadar dar ve basiat bir kabin yapar mı? arkasını inceledim okadar basit ve görünüş kötü ki...ek pistonlar oyuncak gibi..vitesler kumaanda dügmeleri böyle nasıl bir iş olur ki.. traktör kötü demiyorum kabin ve arka dizayn ve iç dizayn beni çok kötü etkiledi.. burası türkiye burda traktör çiftçini arabası eli ayagı kabin bu kadar dar almaz kaza anında çıkma ve atlama şansın sıfır. kabine iki kişiden fazla binemedik ben tarlaya üç kişi gidiyorum kendi ailemi almıyor traktör kabini... biz çiftlik düzeni olan bir tarım ülkesi degiliz .. ve buyüzden newholland macaramız kısa sürdü..birçok traktör markalarını gezdik içimize sinmedi..ithallar dışında buda çok para ve buyüzden erkunt gerçekten harika işler yapmış hakkını vermek lazım... ve erkuntda tekrar karar kıldık...ailecek... alınan kararlar ailelecek olmalı ve bu çok önemli... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
kudret 100 lüks
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt