PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
KUDRET 100T
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt baba" data-source="post: 226966" data-attributes="member: 17221"><p><strong>Ynt: KUDRET 100T</strong></p><p></p><p>ben araştırdım kudret 100 lindner geotrak 100 dür aynı traktör bunları erkunt alıp sadece kendi ismini yazıyor.tıpkı diğer erkuntların yurt dişinda armatrak olarak satılması gibi. bende servet 80t lüx var 2 taksidi kaldı biter bitmez bir tane kudret almayı düşünüyorum çünkü bir kere motor perkins şanzıman ve dier tüm parçalar alman malı bu traktöre ölüm yok bence çokta lüx ve güzel öyle yok cantı şiteyr filan demekle olmaz araştırın bence bu fiyata çok iyi .bence ilgilenen varsa lindner geotrak yazın google ye ordaki tanıtım filmine bi bakın bence beğeneceksiniz.benim alman malını beğenme sebebim şu bakın en iyi arabalar hep almanların örnein woswogen audi mersedes vs. neyse saygılar .yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt baba, post: 226966, member: 17221"] [b]Ynt: KUDRET 100T[/b] ben araştırdım kudret 100 lindner geotrak 100 dür aynı traktör bunları erkunt alıp sadece kendi ismini yazıyor.tıpkı diğer erkuntların yurt dişinda armatrak olarak satılması gibi. bende servet 80t lüx var 2 taksidi kaldı biter bitmez bir tane kudret almayı düşünüyorum çünkü bir kere motor perkins şanzıman ve dier tüm parçalar alman malı bu traktöre ölüm yok bence çokta lüx ve güzel öyle yok cantı şiteyr filan demekle olmaz araştırın bence bu fiyata çok iyi .bence ilgilenen varsa lindner geotrak yazın google ye ordaki tanıtım filmine bi bakın bence beğeneceksiniz.benim alman malını beğenme sebebim şu bakın en iyi arabalar hep almanların örnein woswogen audi mersedes vs. neyse saygılar .yorumlarınızı beklerim şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
KUDRET 100T
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt