PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kudret 105E mi? Erkunt 90 Lüks mü?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 1028428" data-attributes="member: 220"><p>ben 100 lüks kullanıyorum. Fabrika bir ara amcam gile 105 gönderdi 105 i böyle kullanıyoruz boşta seri kalkışta falan atik bu iyi galiba dedik. İkisine de 13 lü yaylıağır şase kültüvatoru taktık tarlaya gittik. 105 atıyosun kültüvatörü patinaj ediyor gitse de seride çekmiyor hafif kalıyor hem de boyutları yetersiz kültüvator ağır kalıyor makinaya. Büyük vitese atınca çekmiyor hararet ediyor küçüğe atınca da randımansız ama çok hantal kalıyordu. Ama 100 lüks kültüvatoru oynatıyor patinaj yok 2. vitesle duymuyor tarla düz elverişli olunca 2,5 la gidiyor. Neticei kelam benim tecrübeme göre 100 lükle 105 arasında uçurum var denedim gördüm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 1028428, member: 220"] ben 100 lüks kullanıyorum. Fabrika bir ara amcam gile 105 gönderdi 105 i böyle kullanıyoruz boşta seri kalkışta falan atik bu iyi galiba dedik. İkisine de 13 lü yaylıağır şase kültüvatoru taktık tarlaya gittik. 105 atıyosun kültüvatörü patinaj ediyor gitse de seride çekmiyor hafif kalıyor hem de boyutları yetersiz kültüvator ağır kalıyor makinaya. Büyük vitese atınca çekmiyor hararet ediyor küçüğe atınca da randımansız ama çok hantal kalıyordu. Ama 100 lüks kültüvatoru oynatıyor patinaj yok 2. vitesle duymuyor tarla düz elverişli olunca 2,5 la gidiyor. Neticei kelam benim tecrübeme göre 100 lükle 105 arasında uçurum var denedim gördüm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kudret 105E mi? Erkunt 90 Lüks mü?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt