PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 952988" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı</strong></p><p></p><p>güzel olmuş. bende iki gün nadas yaptık nohut için ortak kiraladımız tarla yı arazi ve çok rampalı yıllardır puluk degmemiş çok aşırı ot ve çayır vardı. newhollan 5060 la aynı pulluk ünlü 5 li 14 pullugu yeni aldım ama pulluk ufak geldi.stadart aldım otomataik veya profil şase alsaydık iyi olacaktı tarla az diye almadık ama kudrete ufak geldi. newholland 5060 burnundan getirdi solugu tarla 2 taakviye 4 le önünde gidemyor 5060 aslında 5060 sevdigim ytarktör 106 hb galina ama o traktöre erkuntun şanzumanı ne yakışır..traktör çok güzel seri ama çok badinaj yapıyor.ama güzel traktör.erkuntn şanzumanı onda onunda ön teker sistemi erkuntda olacak bak sen tadında yenmez..ben 15 gazı 16 gazı geçmedim ama new hollan nerdeyse 2000 devirden düşmedi..rolantide bile tarla sürüyor arkadaş hayret ediyor benim ki niye satop ediyor diye..</p><p> gerçek şu herkesin elinde ne tarktörü varsa degerini kıymetini bilsin hayırını görsün..</p><p>erkunt newhollandın ithal serisi mf nin yeniserileri jonderenin alman serileri kubatonun kabin sorunu olmasa bunlar artık türkiyede ligi geçenler ..</p><p> zetor- landini-mac cormik-de sağlam bir adam bulsa arkasında bunlarda lige hazır...</p><p> tümosan başak biraz daha kalite ve güvenene konfora önem verirlerse rakabet olur.</p><p>hatat çok soru işaretleri var güven vermeyen bir zihniyet ve patron elinde..aglattıkları çok insan var..</p><p></p><p> yakıt konusunda depo da vardı üzerine çeyrek az altına da vardı 85 litre aldı depo daha sonra ek olarak 26 litre koyduk akşama dogru sabah 78 litre koyduk şuan depo yarı</p><p> yakıt güzeldi. </p><p> 5060 dpo 130 alıyordu 30 litere bir koyduk akşam ertesi gün depo full geldi yine 30 litere vardı koymadan gitti.topalm sürülen 290 dönüm yol geliş gidiş yaklaşık 40 km tarla bitimine kadar ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 952988, member: 988"] [b]Ynt: Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı[/b] güzel olmuş. bende iki gün nadas yaptık nohut için ortak kiraladımız tarla yı arazi ve çok rampalı yıllardır puluk degmemiş çok aşırı ot ve çayır vardı. newhollan 5060 la aynı pulluk ünlü 5 li 14 pullugu yeni aldım ama pulluk ufak geldi.stadart aldım otomataik veya profil şase alsaydık iyi olacaktı tarla az diye almadık ama kudrete ufak geldi. newholland 5060 burnundan getirdi solugu tarla 2 taakviye 4 le önünde gidemyor 5060 aslında 5060 sevdigim ytarktör 106 hb galina ama o traktöre erkuntun şanzumanı ne yakışır..traktör çok güzel seri ama çok badinaj yapıyor.ama güzel traktör.erkuntn şanzumanı onda onunda ön teker sistemi erkuntda olacak bak sen tadında yenmez..ben 15 gazı 16 gazı geçmedim ama new hollan nerdeyse 2000 devirden düşmedi..rolantide bile tarla sürüyor arkadaş hayret ediyor benim ki niye satop ediyor diye.. gerçek şu herkesin elinde ne tarktörü varsa degerini kıymetini bilsin hayırını görsün.. erkunt newhollandın ithal serisi mf nin yeniserileri jonderenin alman serileri kubatonun kabin sorunu olmasa bunlar artık türkiyede ligi geçenler .. zetor- landini-mac cormik-de sağlam bir adam bulsa arkasında bunlarda lige hazır... tümosan başak biraz daha kalite ve güvenene konfora önem verirlerse rakabet olur. hatat çok soru işaretleri var güven vermeyen bir zihniyet ve patron elinde..aglattıkları çok insan var.. yakıt konusunda depo da vardı üzerine çeyrek az altına da vardı 85 litre aldı depo daha sonra ek olarak 26 litre koyduk akşama dogru sabah 78 litre koyduk şuan depo yarı yakıt güzeldi. 5060 dpo 130 alıyordu 30 litere bir koyduk akşam ertesi gün depo full geldi yine 30 litere vardı koymadan gitti.topalm sürülen 290 dönüm yol geliş gidiş yaklaşık 40 km tarla bitimine kadar .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt