PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 238698" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI</strong></p><p></p><p>mf 285 s tek sorunu rampada bıraz fazla salması ama frenlerı cok mukemmel bastın mı oturuyor yerıne seker fabrıkasından kuspe getırırken oncelerı tonaj serbesttı bende tam 23 ton kuspe atmıstım ıkı adet 4 tekerleklı remorka dara agırlıgım 11250 kg +23000 kg kuspe yolda gelırken tam gazla ibre 23 25 arası onume anıden yolun kenarında koyun otlatıyorlardı sanırım coban kopeklerı kavgaya basladı koyunlar anıden urktu ve yola fırladı frenlere anıden asıldım o hızla bıle arkadkı o basıncla 30 35 m durdum bıraz lastıkler yoldu ama cok buyuk kaza atlattım suruye dalsam en az 10 15 koyun gıderdı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 238698, member: 16973"] [b]Ynt: KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI[/b] mf 285 s tek sorunu rampada bıraz fazla salması ama frenlerı cok mukemmel bastın mı oturuyor yerıne seker fabrıkasından kuspe getırırken oncelerı tonaj serbesttı bende tam 23 ton kuspe atmıstım ıkı adet 4 tekerleklı remorka dara agırlıgım 11250 kg +23000 kg kuspe yolda gelırken tam gazla ibre 23 25 arası onume anıden yolun kenarında koyun otlatıyorlardı sanırım coban kopeklerı kavgaya basladı koyunlar anıden urktu ve yola fırladı frenlere anıden asıldım o hızla bıle arkadkı o basıncla 30 35 m durdum bıraz lastıkler yoldu ama cok buyuk kaza atlattım suruye dalsam en az 10 15 koyun gıderdı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt