PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
külüstür saman makinam ve 7610 ford
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ekoç" data-source="post: 325374" data-attributes="member: 17996"><p><strong>Ynt: külüstür saman makinam ve 7610 ford</strong></p><p></p><p>boş verin didişmeyin bakın b şey anlatayım yıl 84 bizim orada dünya bankası kredisiyle 2tane dam yapılmıştı ozaman helal olsun o kişiden başka akıllı yokmuş verdikleri ekipmanlar ta ozaman 0 faizli bilmem kaç ödemesiz o zamanki yüksek enflasyonda bi düşünün class paket, pz arpa slaj makinası aparatla mısırda biçiyo , mielenin sağım ünitesi 5 li (bizim sağım makinası bilmediğimiz dönemde) soğutma tankları damlar traktörler düşünün hepsi 0 faiz onu anlatacağım traktöre geldi sıra, bizim bildiğimizmi var koca bi traktör geldi kamyonla bütün çocuklar kamyonun arkasından koştuk traktör bir indi 6610 ford muş hidrolik direksiyonluymuş dediler o ne işe yarıyor sorduk direksiyonu kendi çeviriyormuş düşünün yani ford yapmış üzerine bindik inanınki yüksekliğinde kortum yani:ford iktisatlı güzel motordur neyse kafanızı şişirdim... hoşçakalın :S alk-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ekoç, post: 325374, member: 17996"] [b]Ynt: külüstür saman makinam ve 7610 ford[/b] boş verin didişmeyin bakın b şey anlatayım yıl 84 bizim orada dünya bankası kredisiyle 2tane dam yapılmıştı ozaman helal olsun o kişiden başka akıllı yokmuş verdikleri ekipmanlar ta ozaman 0 faizli bilmem kaç ödemesiz o zamanki yüksek enflasyonda bi düşünün class paket, pz arpa slaj makinası aparatla mısırda biçiyo , mielenin sağım ünitesi 5 li (bizim sağım makinası bilmediğimiz dönemde) soğutma tankları damlar traktörler düşünün hepsi 0 faiz onu anlatacağım traktöre geldi sıra, bizim bildiğimizmi var koca bi traktör geldi kamyonla bütün çocuklar kamyonun arkasından koştuk traktör bir indi 6610 ford muş hidrolik direksiyonluymuş dediler o ne işe yarıyor sorduk direksiyonu kendi çeviriyormuş düşünün yani ford yapmış üzerine bindik inanınki yüksekliğinde kortum yani:ford iktisatlı güzel motordur neyse kafanızı şişirdim... hoşçakalın :S alk-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Ford
Fotoğraflar (Çekimler)
külüstür saman makinam ve 7610 ford
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt