PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Kümes Hayvancılığı Üretim İstatistikleri Ekim 2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 769189" data-attributes="member: 41641"><p><span style="color: blue"><strong>Tavuk eti üretiminde yüzde 8 düşüş</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>13 Aralık 2013 Cuma 10:21</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Son Güncelleme: 10:24</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Tavuk eti üretimi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azaldı</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>ANKARA - Türkiye ' nin tavuk eti üretimi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azalarak 117 bin 284 tona geriledi.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı ekim ayına ilişkin ' ' Kümes Hayvancılığı Üretim İstatistikleri ' ' ni açıkladı.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Buna göre, ekimde 1,4 milyar tavuk yumurtası üretildi. Üretim, ekimde bir önceki aya göre yüzde 4,6, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,5 arttı. Ekim ayında 70 milyon tavuk, 359 bin hindi kesildi. Kesilen tavuk sayısı bir önceki aya göre yüzde 24,7, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,1 azaldı. Kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre yüzde 4, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,2 azaldı.</strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: blue"><strong>Bu yılın ekim ayında tavuk eti üretimi 117 bin 284 ton, hindi eti üretimi ise 3 bin 424 ton olarak gerçekleşti. Tavuk eti üretimi, ekimde bir önceki aya göre yüzde 25,5, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azaldı. Hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre yüzde 1,5, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 artış gösterdi. </strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 769189, member: 41641"] [color=blue][b]Tavuk eti üretiminde yüzde 8 düşüş 13 Aralık 2013 Cuma 10:21 Son Güncelleme: 10:24 Tavuk eti üretimi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azaldı ANKARA - Türkiye ' nin tavuk eti üretimi, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azalarak 117 bin 284 tona geriledi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2013 yılı ekim ayına ilişkin ' ' Kümes Hayvancılığı Üretim İstatistikleri ' ' ni açıkladı. Buna göre, ekimde 1,4 milyar tavuk yumurtası üretildi. Üretim, ekimde bir önceki aya göre yüzde 4,6, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,5 arttı. Ekim ayında 70 milyon tavuk, 359 bin hindi kesildi. Kesilen tavuk sayısı bir önceki aya göre yüzde 24,7, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,1 azaldı. Kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre yüzde 4, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,2 azaldı. Bu yılın ekim ayında tavuk eti üretimi 117 bin 284 ton, hindi eti üretimi ise 3 bin 424 ton olarak gerçekleşti. Tavuk eti üretimi, ekimde bir önceki aya göre yüzde 25,5, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,4 azaldı. Hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre yüzde 1,5, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 artış gösterdi. [/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Kümes Hayvancılığı Üretim İstatistikleri Ekim 2013
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt