PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 596948" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>üretici hayvanın girdilerini karşılayamaz oldu yem saman alamadı, satma yoluna gitti pazarda hayvan çoğaldı fiyatlar ucuzladı, saman balya bu sene zaten az o bi fiyatları arttırdı, yemcilerde bunu fırsat bildi onlarda bir tekme arkadan.... Para dönmemeye başladı sanki bana öyle geliyor. Az parası olanın hiç kalmamaya başladı, çok parası olanın dahada çoğaldı elinde sıkıştı, çeviremiyor işletemiyor. </p><p></p><p>Son birkaç aydır, bütün bankalar müthiş bir kredi, para dağıtma kampanyasına girişti parayı çevirmek için, eskiden kredi çekmek için kırk dereden su getirirlerdi.</p><p></p><p></p><p></p><p>sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım, bende aynı görüşteyim, bencede yaza et fiyatları sanki uçacak gibi.</p><p></p><p>biz 4 hisse 3200 liraya aldık, kurbana kadar 140kg gelir diyor dedem ben pek anlamam kilodan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 596948, member: 19482"] [b]Ynt: KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,[/b] üretici hayvanın girdilerini karşılayamaz oldu yem saman alamadı, satma yoluna gitti pazarda hayvan çoğaldı fiyatlar ucuzladı, saman balya bu sene zaten az o bi fiyatları arttırdı, yemcilerde bunu fırsat bildi onlarda bir tekme arkadan.... Para dönmemeye başladı sanki bana öyle geliyor. Az parası olanın hiç kalmamaya başladı, çok parası olanın dahada çoğaldı elinde sıkıştı, çeviremiyor işletemiyor. Son birkaç aydır, bütün bankalar müthiş bir kredi, para dağıtma kampanyasına girişti parayı çevirmek için, eskiden kredi çekmek için kırk dereden su getirirlerdi. sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım, bende aynı görüşteyim, bencede yaza et fiyatları sanki uçacak gibi. biz 4 hisse 3200 liraya aldık, kurbana kadar 140kg gelir diyor dedem ben pek anlamam kilodan. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
KURBANLIK FİYATLARI BU YIL NASIL OLUR,,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt