PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kuzey Kutbu 'feci' eriyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 450848" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: Kuzey Kutbu 'feci' eriyor</strong></p><p></p><p>sonuç küresel ısınma dedikleri şey gerçekleşecek ekvator çizgisi değişecek ingiltere sular altında kalacak eskiden çok soğuk olan yerler cennet olacak (sibirya norveç vb ) sıcak olan yerler dahada ısınacak bu nedenle büyük ortadoğu projesi hazırlan dı bazı milletlere yeni yurtlar lazım onların hesebı çok uzun vadeli şimdilik bu işin alt yapısı hazırlanıyor benim cahil aklımla bildiklerim bunlar sizlerde birşeyler yazarsanız biraz daha bilgileniriz...KÖYLÜ kardeş sağol sen bu sitenin gülüsün boşuna sizin aileye ocak demiyolar senle ben bir araya gelsek filmi çekilecek bir senaryo yazarızzzzzz....( yav ben kendim den değil de bizden sonra gelen nesil için endişeleniyorum... çok zor bir dünya onları bekliyor marsta yaşam kuşağına girsede insanlar oraya bari taşınsa bu dünya insanlara dar gelmeye başlayacak...)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 450848, member: 25346"] [b]Ynt: Kuzey Kutbu 'feci' eriyor[/b] sonuç küresel ısınma dedikleri şey gerçekleşecek ekvator çizgisi değişecek ingiltere sular altında kalacak eskiden çok soğuk olan yerler cennet olacak (sibirya norveç vb ) sıcak olan yerler dahada ısınacak bu nedenle büyük ortadoğu projesi hazırlan dı bazı milletlere yeni yurtlar lazım onların hesebı çok uzun vadeli şimdilik bu işin alt yapısı hazırlanıyor benim cahil aklımla bildiklerim bunlar sizlerde birşeyler yazarsanız biraz daha bilgileniriz...KÖYLÜ kardeş sağol sen bu sitenin gülüsün boşuna sizin aileye ocak demiyolar senle ben bir araya gelsek filmi çekilecek bir senaryo yazarızzzzzz....( yav ben kendim den değil de bizden sonra gelen nesil için endişeleniyorum... çok zor bir dünya onları bekliyor marsta yaşam kuşağına girsede insanlar oraya bari taşınsa bu dünya insanlara dar gelmeye başlayacak...) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Kuzey Kutbu 'feci' eriyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt