PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
KUZEYTEK DOZER BIÇAĞI Kioti EX50 traktörün önüne- PATENTLİ YENİ ÜRÜN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 832008" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: KUZEYTEK DOZER BIÇAĞI Kioti EX50 traktörün önüne- PATENTLİ YENİ ÜRÜN</strong></p><p></p><p>Tebrik ediyorum. </p><p></p><p>55hp traktörle dahi oldukça tatminkar çalışmış. Kuru-sert topraktaki performansı sorulmuş. Kuru-sert yani yerleşik toprakta lastik tekerlekli hiçbir makina tam randıman ile çalışmaz. Çalışacak makinanın paletli olması zorunlu. Bunu ben çiftliğin inşaatında çalışan Volvo BL71 ' in ne kadar çaresiz kaldığını görünce daha iyi anladım. </p><p></p><p>Ayrıca bu ekipman 100 hp civarında 5 tona yakın bir makinada çok daha randımanlı çalışır. Bıçak ayarının ayarının bu kadar çok yönlü olması özellikle çok güzel. </p><p></p><p>Burda sorulması gereken asıl soru 'mukavemet' yani ağır işteki direnç ve dayanıklılık. </p><p></p><p>Kuru bir toprak kütlesi iterkenüm yük bıçaklık gövde ile bağlantı noktalarına biniyor. Bu nedenle dozerlerde bıçak doğrudan ana şaseye bağlıdır. Yukarıdaki sistemde ise çok daha fazla aktarma organından şaseye ulaşıyor. Bu da ön yükleyicinin bağlantı noktalarına olması gerektiğinden fazla yük binmesi demek. </p><p></p><p>Kısaca yol yapımı, yüzeysel tesfiye, kar kürüme, gübre sıyırma gibi hafif işlerde çok güzel kolaylıklar sağlar ama dozer niyetine ağır işlerde kullanılacaksa pek istenilen sonuç alınamayabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 832008, member: 21067"] [b]Ynt: KUZEYTEK DOZER BIÇAĞI Kioti EX50 traktörün önüne- PATENTLİ YENİ ÜRÜN[/b] Tebrik ediyorum. 55hp traktörle dahi oldukça tatminkar çalışmış. Kuru-sert topraktaki performansı sorulmuş. Kuru-sert yani yerleşik toprakta lastik tekerlekli hiçbir makina tam randıman ile çalışmaz. Çalışacak makinanın paletli olması zorunlu. Bunu ben çiftliğin inşaatında çalışan Volvo BL71 ' in ne kadar çaresiz kaldığını görünce daha iyi anladım. Ayrıca bu ekipman 100 hp civarında 5 tona yakın bir makinada çok daha randımanlı çalışır. Bıçak ayarının ayarının bu kadar çok yönlü olması özellikle çok güzel. Burda sorulması gereken asıl soru 'mukavemet' yani ağır işteki direnç ve dayanıklılık. Kuru bir toprak kütlesi iterkenüm yük bıçaklık gövde ile bağlantı noktalarına biniyor. Bu nedenle dozerlerde bıçak doğrudan ana şaseye bağlıdır. Yukarıdaki sistemde ise çok daha fazla aktarma organından şaseye ulaşıyor. Bu da ön yükleyicinin bağlantı noktalarına olması gerektiğinden fazla yük binmesi demek. Kısaca yol yapımı, yüzeysel tesfiye, kar kürüme, gübre sıyırma gibi hafif işlerde çok güzel kolaylıklar sağlar ama dozer niyetine ağır işlerde kullanılacaksa pek istenilen sonuç alınamayabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Çekimler)
KUZEYTEK DOZER BIÇAĞI Kioti EX50 traktörün önüne- PATENTLİ YENİ ÜRÜN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt