PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kuzu bakımı yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="irfansagdinc" data-source="post: 938372" data-attributes="member: 55003"><p><strong>Ynt: Kuzu bakımı yardım</strong></p><p></p><p>En doğru ve temel şeyleri yapmışsın hocam.... tebrikler. Hava güzel oldumu özgür bırak gezsinler gelsinler. Yürümeleri özellikle bahar aylarında sağlıkları için önemli bu hayvanlarda. Suyu barınaklarına alıştır ki susadıklarında dışarıdan eve dönsünler. Vitamine ek bir miktar olarak kaya tuzu da çok faydalı olur. Samandan ziyade ot ağırlıklı beslersen daha faydalı olur. Yaz aylarında accık otlama imkanları varda sunni yem vermenize gerek olmayacaktır. Sindirimi yoran bişey olduğu için az arpa çok daha faydalı olur. Sunni yemler gebe veya besi hayvanlarda kullandığımız yemdir... büyüyen hayvanllara yeşil kuru ot az da arpa yeter... kolay gelsin özel bir sorun olursa her zaman nacizane deneyimimim ile yardımcı olmaya çalışırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="irfansagdinc, post: 938372, member: 55003"] [b]Ynt: Kuzu bakımı yardım[/b] En doğru ve temel şeyleri yapmışsın hocam.... tebrikler. Hava güzel oldumu özgür bırak gezsinler gelsinler. Yürümeleri özellikle bahar aylarında sağlıkları için önemli bu hayvanlarda. Suyu barınaklarına alıştır ki susadıklarında dışarıdan eve dönsünler. Vitamine ek bir miktar olarak kaya tuzu da çok faydalı olur. Samandan ziyade ot ağırlıklı beslersen daha faydalı olur. Yaz aylarında accık otlama imkanları varda sunni yem vermenize gerek olmayacaktır. Sindirimi yoran bişey olduğu için az arpa çok daha faydalı olur. Sunni yemler gebe veya besi hayvanlarda kullandığımız yemdir... büyüyen hayvanllara yeşil kuru ot az da arpa yeter... kolay gelsin özel bir sorun olursa her zaman nacizane deneyimimim ile yardımcı olmaya çalışırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Kuzu bakımı yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt