PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Laboratuvarda Et Üretildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="TrakKulüp Gündem" data-source="post: 1385002" data-attributes="member: 4"><p>Kanada'da 2 profesör insan nakilleri için <strong>doku üretim tekniğiyle, </strong>tüketimlik et ve ayrıca yağ üretti.<strong> Tavuk, sığır ve diğer hayvanların etini üretebileceklerini belirttiler.</strong></p><p></p><p>Yapılışı:</p><p>-Doku kültüründen üretilmiş A4 kağıdı inceliğindeki dokular önce biraz büyütülüyor.</p><p>-Biraz sonraki adımda dokuların birbirine yapışıp bütün bir et oluşması için konsantre ekleniyor.</p><p>-Daha sonra ince kas ve yağ hücreleri istifleniyor. Doku kültüründen ayrılan hücreler haliyle ölmeye başlıyor fakat, hücreler ölmeden önce dokular birbirine doğal olarak yapışıyor.</p><p></p><p>Prof. Dr. Selvaganapathy ve Prof. Alireza Shahin-Shamsabadi <strong>bu eti de yediler.</strong></p><p></p><p>Prof. Dr Selvaganapathy; son 5-6 yılda bu şekilde çeşitli şirketlerin bunu araştırdığını ama ilk defa doku ve yağı bir arada ilk kendilerinin üretebildiklerini, o şirketlerin tüketimlik bir ürün elde edemedilerini <strong>çünkü ete tadını veren yağ </strong>olduğunu belirtti. "Onlar sadece doku üretebildikleri için sağlık sektörüne çalışıyorlar.<strong> Bu gelişme sayesinde artık tarım alanları üzerindeki yük kalkacak, daha az su ve daha çok insan tüketimi için bitkiler ekilecek "</strong>diye konuştu.</p><p></p><p>[ATTACH=full]57318[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TrakKulüp Gündem, post: 1385002, member: 4"] Kanada'da 2 profesör insan nakilleri için [B]doku üretim tekniğiyle, [/B]tüketimlik et ve ayrıca yağ üretti.[B] Tavuk, sığır ve diğer hayvanların etini üretebileceklerini belirttiler.[/B] Yapılışı: -Doku kültüründen üretilmiş A4 kağıdı inceliğindeki dokular önce biraz büyütülüyor. -Biraz sonraki adımda dokuların birbirine yapışıp bütün bir et oluşması için konsantre ekleniyor. -Daha sonra ince kas ve yağ hücreleri istifleniyor. Doku kültüründen ayrılan hücreler haliyle ölmeye başlıyor fakat, hücreler ölmeden önce dokular birbirine doğal olarak yapışıyor. Prof. Dr. Selvaganapathy ve Prof. Alireza Shahin-Shamsabadi [B]bu eti de yediler.[/B] Prof. Dr Selvaganapathy; son 5-6 yılda bu şekilde çeşitli şirketlerin bunu araştırdığını ama ilk defa doku ve yağı bir arada ilk kendilerinin üretebildiklerini, o şirketlerin tüketimlik bir ürün elde edemedilerini [B]çünkü ete tadını veren yağ [/B]olduğunu belirtti. "Onlar sadece doku üretebildikleri için sağlık sektörüne çalışıyorlar.[B] Bu gelişme sayesinde artık tarım alanları üzerindeki yük kalkacak, daha az su ve daha çok insan tüketimi için bitkiler ekilecek "[/B]diye konuştu. [ATTACH type="full" alt="1611471468247.png"]57318[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Laboratuvarda Et Üretildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt