PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Landforce gübre serpme makinası veya başka makina tavsiyeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ttunc" data-source="post: 671456" data-attributes="member: 48237"><p><strong>Ynt: Landforce gübre serpme makinası veya başka makina tavsiyeleri</strong></p><p></p><p>Landforce gubre makinasini pankobirlikten tavsiye uzerine sectik isciliginin cok iyi oldugu solendi</p><p></p><p></p><p>ilk problem kendi şafti makinanin uzerindeki mile olmadi bu sorunu kendi şaftimizi kullanarak astik daha sonra kapaklar tam olarak kapanmadi ecelemiz oldugundan uzun bir ugras sonunda bu sorunuda kendimiz astik daha sonra tarlada bir taraf daha az atti bunu bildirdigimizde firma cok acil donus yapti ve iki gun icinde yeni makinayi gonderdiler ama bu seferde spiral kolu (tek tarafli serpme icin) yoktu uzerinde yeni gelen makinanin o yuzden onuda kabul etmedik sorumluyla konustugumda tekrar gondereceklerini yeni mi yoksa su andaki makinayi ayarlayip gonderebilceklerini belirtti bende benim icin fark etmeyecegini belirttim yeterki sorunlar hallolsun bugun ilk makinamiz tekrar geri geldi şaft problemi halledilmis dengeli atmayida tarlalar yas oldugundan su anda ne yazikki test edemiyoruz</p><p></p><p> Ama sunu belirteyim gercekten firma musteri hizmetlerine cok onem veriyor o yuzden simdiye kadar bu sorunlari yasasamda firmanin malinin arkasinda durmasi beni cok memnun etti eger ki dengeli atma sorunuda halledildiyse simdiye kadar yasanilar sorunlar cok onemli olmiyacagini saniyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ttunc, post: 671456, member: 48237"] [b]Ynt: Landforce gübre serpme makinası veya başka makina tavsiyeleri[/b] Landforce gubre makinasini pankobirlikten tavsiye uzerine sectik isciliginin cok iyi oldugu solendi ilk problem kendi şafti makinanin uzerindeki mile olmadi bu sorunu kendi şaftimizi kullanarak astik daha sonra kapaklar tam olarak kapanmadi ecelemiz oldugundan uzun bir ugras sonunda bu sorunuda kendimiz astik daha sonra tarlada bir taraf daha az atti bunu bildirdigimizde firma cok acil donus yapti ve iki gun icinde yeni makinayi gonderdiler ama bu seferde spiral kolu (tek tarafli serpme icin) yoktu uzerinde yeni gelen makinanin o yuzden onuda kabul etmedik sorumluyla konustugumda tekrar gondereceklerini yeni mi yoksa su andaki makinayi ayarlayip gonderebilceklerini belirtti bende benim icin fark etmeyecegini belirttim yeterki sorunlar hallolsun bugun ilk makinamiz tekrar geri geldi şaft problemi halledilmis dengeli atmayida tarlalar yas oldugundan su anda ne yazikki test edemiyoruz Ama sunu belirteyim gercekten firma musteri hizmetlerine cok onem veriyor o yuzden simdiye kadar bu sorunlari yasasamda firmanin malinin arkasinda durmasi beni cok memnun etti eger ki dengeli atma sorunuda halledildiyse simdiye kadar yasanilar sorunlar cok onemli olmiyacagini saniyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Landforce gübre serpme makinası veya başka makina tavsiyeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt