PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Landini
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LANDİNİ - MC CORMİCK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 223884" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: LANDİNİ - MC CORMİCK</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizim ilçede en çok Landini traktör olan köy bizim köydür. Çünkü bizim köyden arkadaşlar bayiliğini yapıyorlardı. Açıkçası alan hiç kimse Landini ' den memnun değil. İlk geldiği zaman nerdeyse herkes bizim köyden birer tane aldı. Fakat hiç biri memnun kalmadı. Bizim köye en son gelen büyük Landini PowerFarm 95 ' ti. 2005 ' te arkadaşım aldı. 2006 ' ta sattı. O zamandan beridir kimse almadı. Bizim köyden bayi olan arkadaşlarda bayiliği bıraktı. Son birkaç yıldır nerdeyse hiç satış yapmadılar. Hatta dükkanda bir tane PowerFarm 75 vardı. Ben liseye başladım. Bitirdim hâla aynı traktör dükkanda duruyordu. En son işte bayiliği bıraktıktan sonra gene bizim köyden birine verdilerdi. Açıkçası civar köylerde de hiç yenisini satın alan görmedim. Artık bizim burada pek tutulmuyor. Açıkçası pek sağlam değiller. Arıza problemleri çoğu yaşadı. Bende biçerdöver ile yazın biçmeye müşterilerimize gittiğimizde çoğu modelini kullandım. Hiç hoşuma gitmiyorlar. Çok hafif traktörler ve pek bana sağlam gelmiyorlar. Ayrıca Landini ' nin son çıkan modelleri dışında diğerleri bence teknoloji olarak biraz geriler. McCormick ' in bence C-Max serisinin üstündeki modeller Landini ' ye göre daha donanımlı ve güçlü traktörlerdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 223884, member: 6"] [b]Ynt: LANDİNİ - MC CORMİCK[/b] Bizim ilçede en çok Landini traktör olan köy bizim köydür. Çünkü bizim köyden arkadaşlar bayiliğini yapıyorlardı. Açıkçası alan hiç kimse Landini ' den memnun değil. İlk geldiği zaman nerdeyse herkes bizim köyden birer tane aldı. Fakat hiç biri memnun kalmadı. Bizim köye en son gelen büyük Landini PowerFarm 95 ' ti. 2005 ' te arkadaşım aldı. 2006 ' ta sattı. O zamandan beridir kimse almadı. Bizim köyden bayi olan arkadaşlarda bayiliği bıraktı. Son birkaç yıldır nerdeyse hiç satış yapmadılar. Hatta dükkanda bir tane PowerFarm 75 vardı. Ben liseye başladım. Bitirdim hâla aynı traktör dükkanda duruyordu. En son işte bayiliği bıraktıktan sonra gene bizim köyden birine verdilerdi. Açıkçası civar köylerde de hiç yenisini satın alan görmedim. Artık bizim burada pek tutulmuyor. Açıkçası pek sağlam değiller. Arıza problemleri çoğu yaşadı. Bende biçerdöver ile yazın biçmeye müşterilerimize gittiğimizde çoğu modelini kullandım. Hiç hoşuma gitmiyorlar. Çok hafif traktörler ve pek bana sağlam gelmiyorlar. Ayrıca Landini ' nin son çıkan modelleri dışında diğerleri bence teknoloji olarak biraz geriler. McCormick ' in bence C-Max serisinin üstündeki modeller Landini ' ye göre daha donanımlı ve güçlü traktörlerdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Landini
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LANDİNİ - MC CORMİCK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt