PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
Landtechnik | Deutz-Fahr Serie 6 TTV
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 913370" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: Landtechnik | Deutz-Fahr Serie 6 TTV</strong></p><p></p><p>deutzun ttv şanzumanları 5100 serisinden başlıyor .. net bir fiyat olmamasıyla birlikte 100 bin euro ya yakın .. geçen yıl konya fuarında sormuştum 5120 ttv nin fiyatını adamın elindeki listede 100 bin euro civarında bişey yazıyordu ordan biliyorum .. ancak daha gelmiycek falan demişlerdi .. şu an 100-120 hp sınırsız vites ( vario ) şanzumana sahip alınırlığı en uygun traktör newholland t6 cvt serisi .. liste fiyatı 83 bin euro 70-73 bin euroya kadar düştüler .. eğer nhden 5 traktör almışsanız özel filo indirimi var bana o şekilde 70 bin euroya bırakmışlardı ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 913370, member: 25140"] [b]Ynt: Landtechnik | Deutz-Fahr Serie 6 TTV[/b] deutzun ttv şanzumanları 5100 serisinden başlıyor .. net bir fiyat olmamasıyla birlikte 100 bin euro ya yakın .. geçen yıl konya fuarında sormuştum 5120 ttv nin fiyatını adamın elindeki listede 100 bin euro civarında bişey yazıyordu ordan biliyorum .. ancak daha gelmiycek falan demişlerdi .. şu an 100-120 hp sınırsız vites ( vario ) şanzumana sahip alınırlığı en uygun traktör newholland t6 cvt serisi .. liste fiyatı 83 bin euro 70-73 bin euroya kadar düştüler .. eğer nhden 5 traktör almışsanız özel filo indirimi var bana o şekilde 70 bin euroya bırakmışlardı .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Videolar (Alıntılar)
Landtechnik | Deutz-Fahr Serie 6 TTV
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt