PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Lastik ebadı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mst uyk" data-source="post: 1358448" data-attributes="member: 76177"><p>Anladım teşekkürler ederim bizim bataklık olarak çamurla fazla bir işimiz yok Çeltik falan bizim ağırlık olarak balya işimiz var balya makinası çalıştırıyoruz birde ikili pulluk derin sürüm yapıyoruz pullukta geniş lastik nasıl olur acaba çiziye sığar mı lastik meyve fidanı dikilecek yere bir yıl önceden buğday dikiyorlar buğday biçildikten sonra kuru kuru anız sürümü yapıyorum 24 numara ikili pulluk ile bazen kuru anizda insan gibi tezekler çıkıyor haliyle çiziye lastik zor oturuyor geniş lastik nasıl olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mst uyk, post: 1358448, member: 76177"] Anladım teşekkürler ederim bizim bataklık olarak çamurla fazla bir işimiz yok Çeltik falan bizim ağırlık olarak balya işimiz var balya makinası çalıştırıyoruz birde ikili pulluk derin sürüm yapıyoruz pullukta geniş lastik nasıl olur acaba çiziye sığar mı lastik meyve fidanı dikilecek yere bir yıl önceden buğday dikiyorlar buğday biçildikten sonra kuru kuru anız sürümü yapıyorum 24 numara ikili pulluk ile bazen kuru anizda insan gibi tezekler çıkıyor haliyle çiziye lastik zor oturuyor geniş lastik nasıl olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Lastik ebadı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt