PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Laverda
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Laverda 21.50 mi M200 mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gokhan5959" data-source="post: 1328224" data-attributes="member: 87081"><p>Arkadaşlar merhaba 21.50 kullanıp bilgi verebilecek var mı iki seçeneğimiz var m200 21.50. Yakıtlarının aynı olduğunu düşünüyorum fakat biri çift diğeri tek batör saman işi yapıyorum 21.50 de çok kayıp verir miyim? M200e haliyle daha çok para vericez. Değer mi? Tucano 320 de bakmıştım ama kayda değer bir şey bulamadım şimdiden teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gokhan5959, post: 1328224, member: 87081"] Arkadaşlar merhaba 21.50 kullanıp bilgi verebilecek var mı iki seçeneğimiz var m200 21.50. Yakıtlarının aynı olduğunu düşünüyorum fakat biri çift diğeri tek batör saman işi yapıyorum 21.50 de çok kayıp verir miyim? M200e haliyle daha çok para vericez. Değer mi? Tucano 320 de bakmıştım ama kayda değer bir şey bulamadım şimdiden teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Laverda
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Laverda 21.50 mi M200 mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt