PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Laverda
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Laverda 3550 AL bicerdover nasil temin edebilirim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1312019" data-attributes="member: 43376"><p>Bicercilik zor zanaat..ben sahsen cesaret edemem..bu tarz bir biceri tamamen kendi ve koyuzun ihtiyaci oldugu icin dusundum.tabi azda para kazanmak icin. Bu is klavye basinda olmuyor..daha once clayson 8055 gibi modelleride dusundum..bu isi bir sekilde yapacam ama ne vakit nasip olur bilmiyorum..bu sene engebeli arazimizi tc56 ile sahibi mindar etti..adamada birsey diyemiyorsunki korkuyor bayira yaklasamiyor..anladimki bizim arazilere demge kontrollu bicerlerden lazim..eskiden patozla elle orak makineleriyle yapardik bayiri bacayi hissetlezdik..simdi bicere veriliyor calisacak genc kalmadi..bayira bacaya bicer giremiyor..ya ekmeyecez yada bir caresine bakacaz..o sebeple dengeli bicer lazim bize ve ustelik kucuk bicer..laverda 3550 AL tam bicilmis kaftan ama yok piyasada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1312019, member: 43376"] Bicercilik zor zanaat..ben sahsen cesaret edemem..bu tarz bir biceri tamamen kendi ve koyuzun ihtiyaci oldugu icin dusundum.tabi azda para kazanmak icin. Bu is klavye basinda olmuyor..daha once clayson 8055 gibi modelleride dusundum..bu isi bir sekilde yapacam ama ne vakit nasip olur bilmiyorum..bu sene engebeli arazimizi tc56 ile sahibi mindar etti..adamada birsey diyemiyorsunki korkuyor bayira yaklasamiyor..anladimki bizim arazilere demge kontrollu bicerlerden lazim..eskiden patozla elle orak makineleriyle yapardik bayiri bacayi hissetlezdik..simdi bicere veriliyor calisacak genc kalmadi..bayira bacaya bicer giremiyor..ya ekmeyecez yada bir caresine bakacaz..o sebeple dengeli bicer lazim bize ve ustelik kucuk bicer..laverda 3550 AL tam bicilmis kaftan ama yok piyasada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Laverda
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Laverda 3550 AL bicerdover nasil temin edebilirim.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt