PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
leasing nedir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 810800" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: leasing nedir ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>abi plan konusunda sıkıntı yokta şuan deseler önümdeki 5 seneyi planlarım fakat tarımın ne getireceği hiç belli olmuyor yan gelirimde olmadığı için acaba afallar kalırmıyım diye korkuyorum aynı şey kredi çektiğimiz zamanda söz konusu fakat leasing daha ağır geliyor insanın kulağına geçen yıldan beri bunun çalışmasını yapıyorum öyle olsa ne olur böyle olsa nasıl olur diyerekten 100lerce döküman 100lerce fikir halihazırda mevcut ama çevreme leasing dediğim zaman herkes durup düşünüyor kredi falan desem olur gider diyorlar leasing deyince herkes korkuyor onu anlayabilmiş değilim ben kasım ayına kadar bütün fizibiklite çalışmasını krediye göre yapmıştım kasımdan beri kulağıma leasing çalınmaya başladı böyle olunca da bütün bildiğim çöp oldu bi anda nedir ne değildir hiçbir bilgim yok şuan leasingle ilgili.. :S</p><p></p><p></p><p></p><p>yapıkredi bankası ile çalışıyorum fakat bankaya leasing nedir nasıl olur benim işime yararmı dediğim zaman hiç olumsuz yanını söylemiyorlar buda beni ürkütüyor...buralardada bu konularda uzman birine rastlamak imkansız gibi bişey :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 810800, member: 44293"] [b]Ynt: leasing nedir ?[/b] abi plan konusunda sıkıntı yokta şuan deseler önümdeki 5 seneyi planlarım fakat tarımın ne getireceği hiç belli olmuyor yan gelirimde olmadığı için acaba afallar kalırmıyım diye korkuyorum aynı şey kredi çektiğimiz zamanda söz konusu fakat leasing daha ağır geliyor insanın kulağına geçen yıldan beri bunun çalışmasını yapıyorum öyle olsa ne olur böyle olsa nasıl olur diyerekten 100lerce döküman 100lerce fikir halihazırda mevcut ama çevreme leasing dediğim zaman herkes durup düşünüyor kredi falan desem olur gider diyorlar leasing deyince herkes korkuyor onu anlayabilmiş değilim ben kasım ayına kadar bütün fizibiklite çalışmasını krediye göre yapmıştım kasımdan beri kulağıma leasing çalınmaya başladı böyle olunca da bütün bildiğim çöp oldu bi anda nedir ne değildir hiçbir bilgim yok şuan leasingle ilgili.. :S yapıkredi bankası ile çalışıyorum fakat bankaya leasing nedir nasıl olur benim işime yararmı dediğim zaman hiç olumsuz yanını söylemiyorlar buda beni ürkütüyor...buralardada bu konularda uzman birine rastlamak imkansız gibi bişey :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
leasing nedir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt