PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Leonarditten humik asit yapımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="codegen_06" data-source="post: 1380562" data-attributes="member: 30991"><p>Ben dün itibariyle gittim elektrik li şofben aldım. En mantıklısi o geldi bana.. kurulumu yaptım şu sıcaklığı 60 65 lerde. Bu sıcaklık da yeterli zaten. Kapağı da kapatınca 50 ye anca düşer 4 saatte.. </p><p>Zaten bu işin zor kısmı karıştırma ve suyu ısıtmakti benim için. Karıştırma işini de harç mikseri aldım. Plastik varil kapağına da düzenek koydum. İsim çok rahatladı. Hemen 10 dk da şu doluyor sonra hammadde leri döküyorum varile düzeneği çalıştırıyor m. İsim bitiyor. Çok fazla üretim yapacaklara da tavsiye ederim. Hem zamandan hem isgucunden tasarruf</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="codegen_06, post: 1380562, member: 30991"] Ben dün itibariyle gittim elektrik li şofben aldım. En mantıklısi o geldi bana.. kurulumu yaptım şu sıcaklığı 60 65 lerde. Bu sıcaklık da yeterli zaten. Kapağı da kapatınca 50 ye anca düşer 4 saatte.. Zaten bu işin zor kısmı karıştırma ve suyu ısıtmakti benim için. Karıştırma işini de harç mikseri aldım. Plastik varil kapağına da düzenek koydum. İsim çok rahatladı. Hemen 10 dk da şu doluyor sonra hammadde leri döküyorum varile düzeneği çalıştırıyor m. İsim bitiyor. Çok fazla üretim yapacaklara da tavsiye ederim. Hem zamandan hem isgucunden tasarruf [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Leonarditten humik asit yapımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt