PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Leonarditten humik asit yapımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cumhurrr" data-source="post: 1388341" data-attributes="member: 40947"><p>Ben Ekim ayında afşinden alıp Adana da Humik asit yaparak buğday alanlarımıza kullandım </p><p>Kısmetse hafta sonu yaparak da ayçiçek alanlarına kullanacağım Ekim öncesi yapıyorum zaten dekara ilk 10 litre uyguladım ama fazla dediler şuan 5 litre civarı uygulayacağım </p><p>100 litre varillerde yağıyorum </p><p>Ocakta ısıtıp 70 derece başlıyorum artık ne kadar kendi soğursa ama benim sorunum karıştırma da </p><p>Matkap ucuna aparat yaptım ama devir fazla geliyor ve iyi olmuyor devamlı karıştırma yapamıyorum</p><p>Evde maydanozlarımıza uyguladım nasıl olucak diye </p><p>Maydanozlar bir hafta da delirdi</p><p>Ama arazi de nasıl olur bilmiyorum </p><p>Seneye de saf Leonardit alıp atacağım dekara 200 kg</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cumhurrr, post: 1388341, member: 40947"] Ben Ekim ayında afşinden alıp Adana da Humik asit yaparak buğday alanlarımıza kullandım Kısmetse hafta sonu yaparak da ayçiçek alanlarına kullanacağım Ekim öncesi yapıyorum zaten dekara ilk 10 litre uyguladım ama fazla dediler şuan 5 litre civarı uygulayacağım 100 litre varillerde yağıyorum Ocakta ısıtıp 70 derece başlıyorum artık ne kadar kendi soğursa ama benim sorunum karıştırma da Matkap ucuna aparat yaptım ama devir fazla geliyor ve iyi olmuyor devamlı karıştırma yapamıyorum Evde maydanozlarımıza uyguladım nasıl olucak diye Maydanozlar bir hafta da delirdi Ama arazi de nasıl olur bilmiyorum Seneye de saf Leonardit alıp atacağım dekara 200 kg [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Leonarditten humik asit yapımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt