PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
LEXION 600 TT Hasatta....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 86321" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: LEXION 600 TT Hasatta....!!!</strong></p><p></p><p>Aslında Palet sistemi düz olmayan ve batan yerler için düşünülmüş desek daha doğru olabilir. Düz olmayan yerde yere tamamiyle bastığı için cukur veya tümsekler daha az sallanmaktadır.</p><p></p><p>Çeltiğe gelince bu paletlerin nasıl birşey olduğunu daha görmedim... Ama çeltik için verim alınabilecek bir palet olduğunu düşünmüyorum açıkcası... Demir dişli palet zincirinde diş atlıyosa bu palet çelktikte gitmez diye düşünüyorum...</p><p></p><p>Çeltikte gitmesinin özelliği ciğer dişlisinin lastik ebatına göre daha küçük olması... ve makinanın gücünün biraz daha artması...</p><p></p><p>bir ikincisi Lastik gibi sadece belirli kısmının basması değilde altındaki alanın ( paletin uzunlugu ve genişliği kadar) yere basarak tutunmayı daha çok artırmasından, çamurda daha rahat yürümesini sağlamaktadır...</p><p></p><p>Eleştiren veya Faklı düşünen varsa tabiki dinlemek isteriz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 86321, member: 1444"] [b]Ynt: LEXION 600 TT Hasatta....!!![/b] Aslında Palet sistemi düz olmayan ve batan yerler için düşünülmüş desek daha doğru olabilir. Düz olmayan yerde yere tamamiyle bastığı için cukur veya tümsekler daha az sallanmaktadır. Çeltiğe gelince bu paletlerin nasıl birşey olduğunu daha görmedim... Ama çeltik için verim alınabilecek bir palet olduğunu düşünmüyorum açıkcası... Demir dişli palet zincirinde diş atlıyosa bu palet çelktikte gitmez diye düşünüyorum... Çeltikte gitmesinin özelliği ciğer dişlisinin lastik ebatına göre daha küçük olması... ve makinanın gücünün biraz daha artması... bir ikincisi Lastik gibi sadece belirli kısmının basması değilde altındaki alanın ( paletin uzunlugu ve genişliği kadar) yere basarak tutunmayı daha çok artırmasından, çamurda daha rahat yürümesini sağlamaktadır... Eleştiren veya Faklı düşünen varsa tabiki dinlemek isteriz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Claas
Fotoğraflar
LEXION 600 TT Hasatta....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt