PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
liftli gübre serpme kullananlara birkaç sorum var yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tatarsedat" data-source="post: 877362" data-attributes="member: 50147"><p>merhaba benim hidrolik liftli ilaçlama makinası kullananlara birkaç sorum var yardım ederseniz sevinirim.</p><p>öncelikle söyleyeyim bende 14 lü ekermak mekanik mibzer var, bunu hidroliğe çevirmek istiyorum. bunun içinde gübre serpme makinasının liftlerini kullanmayı düşündüm.</p><p>nedeni</p><p>1 ucuz</p><p>2 tek çıkış a uygun</p><p>şimdi</p><p>1 gübre serpme makinasının liftini açtığınızda hızlı açılıyor mu ve hidrolik kolu devamlı basar konumda kalmasında bi sakınca varmıdır.(basınç kolunu az kısabilirim)</p><p>2 baktım geri çekmeyi yaylar yapıyor, bu yaylar hidroliği geri çekerken ne kadar hızlıdır. mibzerde basıncı bırakınca ayaklarında bi ağırlığı var tabi onunla beraber bu yaylar hidroliği çabuk kapatırmı acaba</p><p>eğer olursa uğraşmadan tek çıkışlı motoruma ve ödünç alan köylülerime uygun hidrolik yapıcam</p><p>teşekkürler....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatarsedat, post: 877362, member: 50147"] merhaba benim hidrolik liftli ilaçlama makinası kullananlara birkaç sorum var yardım ederseniz sevinirim. öncelikle söyleyeyim bende 14 lü ekermak mekanik mibzer var, bunu hidroliğe çevirmek istiyorum. bunun içinde gübre serpme makinasının liftlerini kullanmayı düşündüm. nedeni 1 ucuz 2 tek çıkış a uygun şimdi 1 gübre serpme makinasının liftini açtığınızda hızlı açılıyor mu ve hidrolik kolu devamlı basar konumda kalmasında bi sakınca varmıdır.(basınç kolunu az kısabilirim) 2 baktım geri çekmeyi yaylar yapıyor, bu yaylar hidroliği geri çekerken ne kadar hızlıdır. mibzerde basıncı bırakınca ayaklarında bi ağırlığı var tabi onunla beraber bu yaylar hidroliği çabuk kapatırmı acaba eğer olursa uğraşmadan tek çıkışlı motoruma ve ödünç alan köylülerime uygun hidrolik yapıcam teşekkürler.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
liftli gübre serpme kullananlara birkaç sorum var yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt