PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Lombardin ve su motoru saatte kaç litre yakıyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci50" data-source="post: 1167386" data-attributes="member: 76771"><p>Bizim tarla 65 m genisliginde 240 metre uzunlugunda dikdortgen tarla tarlanin 65 m olan iki basinda su var alt taraf irmak ust taraf kanal kanal 150 metre irmak 20 metre irmak yuksekligi dikine 2.5 bilemedin 3 metre. Simdi ben 110 luk 200 metre boru alacagim her halukarda dediginiz gibi 75 lik boru alsam uc hat uzunlamasina kurmam lazim ve bir hatta 50 boru gitse 3 hatta 150 boru abot fiskiye derken dunyanin parasi ve tek basima bunlarla ugrasamam. Ben uzunlamasina tarlanin tam ortasina serip 4 adet cikis verecegim her bolgeyi yeteri kadar sulayinca sanzumanli fiskiyeyi sokup kor tipayi takip digerine gecirecem mahsule kadarda kaldirmam sabit olur dediginiz gibi butun secenekleri degerlendirdim belki en iyisi degil ama enaz maliyetli ve kolay olani bu gibi geldi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci50, post: 1167386, member: 76771"] Bizim tarla 65 m genisliginde 240 metre uzunlugunda dikdortgen tarla tarlanin 65 m olan iki basinda su var alt taraf irmak ust taraf kanal kanal 150 metre irmak 20 metre irmak yuksekligi dikine 2.5 bilemedin 3 metre. Simdi ben 110 luk 200 metre boru alacagim her halukarda dediginiz gibi 75 lik boru alsam uc hat uzunlamasina kurmam lazim ve bir hatta 50 boru gitse 3 hatta 150 boru abot fiskiye derken dunyanin parasi ve tek basima bunlarla ugrasamam. Ben uzunlamasina tarlanin tam ortasina serip 4 adet cikis verecegim her bolgeyi yeteri kadar sulayinca sanzumanli fiskiyeyi sokup kor tipayi takip digerine gecirecem mahsule kadarda kaldirmam sabit olur dediginiz gibi butun secenekleri degerlendirdim belki en iyisi degil ama enaz maliyetli ve kolay olani bu gibi geldi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Lombardin ve su motoru saatte kaç litre yakıyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt