PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
LPG Lİ TÜMOSANLAR ADANA FUARINDA İŞBAŞINDA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 368069" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: LPG Lİ TÜMOSANLAR ADANA FUARINDA İŞBAŞINDA</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İşe yaramayacağı için yapmadılar. </p><p>Sebepleri de şunlar ki; şu anda hangi köyümüzde LPG istasyonu var veya hangisinde LPG depolamak için gereken şartlar mevcut ? Çiftçilerimizden kaç tanesi LPG li bir motorun çalışma prensibini bilir ve ufak bir arızasını kendi kendine giderebilir ? Veya çiftçimizden kaçı cesaret edip nihayetinde çok yanıcı ve patlayıcı bir gaz olan LPG yakıtlı bir traktörle yazın sıcağında çift sürer ? Bazen ağzında sigarayla depo dolduran adamlar görüyorum ben, maazallah traktörler LPG li olsa günde 10 tane facia yaşanır köylerde. </p><p>Bunların hepsini geçtim tarlada LPG si biten traktöre bidonla LPG taşımak ne kadar mümkündür ?</p><p>Yani kısacası gerekli istasyon ve depolama alt yapısı yapılmadığı sürece ve çok uzun zaman geçmedikçe, LPG li traktör boş bir hayaldir.</p><p></p><p>Tümosan LPG li traktörünü Türkiye ' ye çiftçisine kabul ettirene kadar o büyütülmemesi gereken Avrupalılar hidrojenle çalışan Traktörlerini dünya çiftiçisine çerez gibi satarlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 368069, member: 4872"] [b]Ynt: LPG Lİ TÜMOSANLAR ADANA FUARINDA İŞBAŞINDA[/b] İşe yaramayacağı için yapmadılar. Sebepleri de şunlar ki; şu anda hangi köyümüzde LPG istasyonu var veya hangisinde LPG depolamak için gereken şartlar mevcut ? Çiftçilerimizden kaç tanesi LPG li bir motorun çalışma prensibini bilir ve ufak bir arızasını kendi kendine giderebilir ? Veya çiftçimizden kaçı cesaret edip nihayetinde çok yanıcı ve patlayıcı bir gaz olan LPG yakıtlı bir traktörle yazın sıcağında çift sürer ? Bazen ağzında sigarayla depo dolduran adamlar görüyorum ben, maazallah traktörler LPG li olsa günde 10 tane facia yaşanır köylerde. Bunların hepsini geçtim tarlada LPG si biten traktöre bidonla LPG taşımak ne kadar mümkündür ? Yani kısacası gerekli istasyon ve depolama alt yapısı yapılmadığı sürece ve çok uzun zaman geçmedikçe, LPG li traktör boş bir hayaldir. Tümosan LPG li traktörünü Türkiye ' ye çiftçisine kabul ettirene kadar o büyütülmemesi gereken Avrupalılar hidrojenle çalışan Traktörlerini dünya çiftiçisine çerez gibi satarlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
LPG Lİ TÜMOSANLAR ADANA FUARINDA İŞBAŞINDA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt