PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Fotoğraflar (Çekimler)
LS lerin vahim halleri... (Sorun Çözüldü)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçilikhayatı" data-source="post: 894299" data-attributes="member: 48981"><p><strong>Ynt: LS lerin vahim halleri...</strong></p><p></p><p>Arapörenli harbiden kötü bir olay. Bana sorarsanız şu devirde bir traktörün başına bu gelmesi çok kötü marka açısından. allahtan can kaybı yok ona sevindim.Mahkemeye başvurmuş olunması en doğru yol, ve tüketici hakları krumularında da işin uzmanlarından yardım alınabilir. Markayı yada anadolu motoru yola getirmek için yine bu gibi durumdan şikayetçi olan müşterilerle tüketici hakları mahkemelerine başvurup yaptırım uygulatma yoluna gidilebilri. işin presedür kısmını bilmiyorum ama. bim-*s bim-*s</p><p></p><p> Diğer yandan insan yapımı diyoruz, tamam ls yeni bir firma bu gibi durumlar yaşnabilir diyebilriz . Ancak dünyada tonla kalite yönetim sistemleri var. Edinilmiş tecrübeler var, bunlara çözüm bulunmalıdır.Şirket malının arkasında duracak. Bu gibi sorunun john deere , fendt gibi markalrda olduğunu düşünelim, acaba ne gözle bakar insanlar o zman fendt ve john deere ' ye ?.. Küçük şirketler diye her şey mübah anlayışı mı var diye düşünüyorum bazen yada biz henüz çok küçüğüz bahanesi mi uyduryorlar demeden geçemiyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçilikhayatı, post: 894299, member: 48981"] [b]Ynt: LS lerin vahim halleri...[/b] Arapörenli harbiden kötü bir olay. Bana sorarsanız şu devirde bir traktörün başına bu gelmesi çok kötü marka açısından. allahtan can kaybı yok ona sevindim.Mahkemeye başvurmuş olunması en doğru yol, ve tüketici hakları krumularında da işin uzmanlarından yardım alınabilir. Markayı yada anadolu motoru yola getirmek için yine bu gibi durumdan şikayetçi olan müşterilerle tüketici hakları mahkemelerine başvurup yaptırım uygulatma yoluna gidilebilri. işin presedür kısmını bilmiyorum ama. bim-*s bim-*s Diğer yandan insan yapımı diyoruz, tamam ls yeni bir firma bu gibi durumlar yaşnabilir diyebilriz . Ancak dünyada tonla kalite yönetim sistemleri var. Edinilmiş tecrübeler var, bunlara çözüm bulunmalıdır.Şirket malının arkasında duracak. Bu gibi sorunun john deere , fendt gibi markalrda olduğunu düşünelim, acaba ne gözle bakar insanlar o zman fendt ve john deere ' ye ?.. Küçük şirketler diye her şey mübah anlayışı mı var diye düşünüyorum bazen yada biz henüz çok küçüğüz bahanesi mi uyduryorlar demeden geçemiyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Fotoğraflar (Çekimler)
LS lerin vahim halleri... (Sorun Çözüldü)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt