PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
LS PLUS 90
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Rıza ÇİÇEK" data-source="post: 1375676" data-attributes="member: 58567"><p>Traktörü kullanmadan bilmeden kötüleyen çok fazla malesef bizim ülkemizin sorunu bu marka fanatikliği. Hor kullanılmamış bi motorsa Kolay kolay arıza yapmaz yaptı varsayalım işi bilen her servis tamir eder zaten traktörlerin çoğu aynı sistem aynı mantık. Parçası istemediğin kadar çok fiyatı yerli diye tabir ettiğimiz traktörlerin bi tık üzerinde. Fiyatına göre konforu sağlamlığı 10 numara. Önlerde konik dişli sistemi var turu çok fazla. Çift çeker difransiyel kilidi kuyruk mili hepsi elektrohidrolik. Klima hepsinde standart. Üzerinde iveco motor. 20 ileri 20 geri şanzuman. 3 vites kuyruk mili devri. Benimki 2011 model. 4 yıldır bende ve 4 yıldır balya basıyorum. İlk aldıpımda baskı balata değişti ve geçen yıl şatıl sekromeçleri el fren balatası değişti bide çiftçeker elektro hidrolik sistemden 4 tane conta değişti. Okadarcıkta olsun. Ben çok memnunum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Rıza ÇİÇEK, post: 1375676, member: 58567"] Traktörü kullanmadan bilmeden kötüleyen çok fazla malesef bizim ülkemizin sorunu bu marka fanatikliği. Hor kullanılmamış bi motorsa Kolay kolay arıza yapmaz yaptı varsayalım işi bilen her servis tamir eder zaten traktörlerin çoğu aynı sistem aynı mantık. Parçası istemediğin kadar çok fiyatı yerli diye tabir ettiğimiz traktörlerin bi tık üzerinde. Fiyatına göre konforu sağlamlığı 10 numara. Önlerde konik dişli sistemi var turu çok fazla. Çift çeker difransiyel kilidi kuyruk mili hepsi elektrohidrolik. Klima hepsinde standart. Üzerinde iveco motor. 20 ileri 20 geri şanzuman. 3 vites kuyruk mili devri. Benimki 2011 model. 4 yıldır bende ve 4 yıldır balya basıyorum. İlk aldıpımda baskı balata değişti ve geçen yıl şatıl sekromeçleri el fren balatası değişti bide çiftçeker elektro hidrolik sistemden 4 tane conta değişti. Okadarcıkta olsun. Ben çok memnunum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
LS PLUS 90
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt