PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS PLUS80C yedek parça
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrekavuncu" data-source="post: 1156643" data-attributes="member: 78053"><p>Merhabalar</p><p>Foruma yeni üye oldum. 2012 model LS PLUS80 traktör aldık. İkinci el olduğu için kitapçığı yok. Kullanırken sıkıntı yaşıyoruz. (Özellikle EHL sistemi). Sizlerde olan kitapçıktan bir kopya alabilirmiyiz? Resimlerini çekip mail atabilirmisiniz? Yada fotokopi çekiştirirseniz masraflarınızı yollarım...</p><p></p><p>Birde yedek parça konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ankara'dayım. Buradaki parçacı tekel yapmış. Bulamazsın işine geliyorsa deyip bi mazot/yağ filteresine 80tl istiyor. Hidrolik ile ilgili bir potansiyometreye 650tl dedi. Ara koluna da 650 tl istedi... Anadolu motoru arayıp şikayet oluşturdum. Onlarda ilgisiz daha dönüş yapmadılar. </p><p>Mazot filtresini iveconun orjinal filtersini 20tl ye alarak değiştirdim. Yağ filtresini de bu hafta yağ değişimi ile değiştirecem inşllah...</p><p>Ara kol sorununu 320tl'ye hidrolik ara kol alarak hallettim...</p><p>Potansiyometre sorununu sezon sonu halletmeyi düşünüyorum...</p><p>Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrekavuncu, post: 1156643, member: 78053"] Merhabalar Foruma yeni üye oldum. 2012 model LS PLUS80 traktör aldık. İkinci el olduğu için kitapçığı yok. Kullanırken sıkıntı yaşıyoruz. (Özellikle EHL sistemi). Sizlerde olan kitapçıktan bir kopya alabilirmiyiz? Resimlerini çekip mail atabilirmisiniz? Yada fotokopi çekiştirirseniz masraflarınızı yollarım... Birde yedek parça konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ankara'dayım. Buradaki parçacı tekel yapmış. Bulamazsın işine geliyorsa deyip bi mazot/yağ filteresine 80tl istiyor. Hidrolik ile ilgili bir potansiyometreye 650tl dedi. Ara koluna da 650 tl istedi... Anadolu motoru arayıp şikayet oluşturdum. Onlarda ilgisiz daha dönüş yapmadılar. Mazot filtresini iveconun orjinal filtersini 20tl ye alarak değiştirdim. Yağ filtresini de bu hafta yağ değişimi ile değiştirecem inşllah... Ara kol sorununu 320tl'ye hidrolik ara kol alarak hallettim... Potansiyometre sorununu sezon sonu halletmeyi düşünüyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
LS PLUS80C yedek parça
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt